Niresh macOS Sierra 10.12.3 - AMD & İntel Uyumlu Kurulum İmajı

Neptunmavisi

Hectopat
Daha fazla  
Benim oldukça Sevdiğim Niresh serisi MacOs versiyonlarından en son sürüm Sierra 10.12.13 Dün, 01.04.2017 Tarihinde yayınlandı. Niresh serisi Distro'ları oldukça beğeniyorum ve tavsiye ediyorum, gerçekten profesyonel MacOS Distro'ları üretiyorlar. Özellikle eklenen Ethernet, ses ve diğer bileşenlerin sürücüleri mevcut. Bu sürücüler otomatikmen kuruluyor donanımlarınızı tanıyor yapılandırıyor. Şu ana kadar denediğim MacOS Distro'ları arasında dizüstüme sorunsuz kurulum yapabildiğim, neredeyse bütün donanımları otomatik tanıyan, sorunsuz kullanabildiğim tek Distro Niresh serisi Distro'lardan biri olan Niresh Yosemite.

Niresh serisi Distro'larda işlemci ayrımı yoktur, Niresh'ler AMD'ler için yapılandırılmış olsa da İntel işlemciler içinde kullanılabilmektedir, Niresh Distro'larının başında AMD yazmasının sebebi AMD işlemcileri de desteklediğini ve AMD bilgisayarlara neredeyse sorunsuz kurulabileceğini belirtmek istemesindendir. AMD PC olanlar PC'lerine Niresh kurabilirler, şunu belirteyim; AMD'ler için MacOS kesinlikle sorun değildir, tek bir işlemci yamasına bakar, indirdiğin AMD kernelini mevcut "mach kernel" ile değiştirirsiniz kuruluma başlarsınız, Niresh Yosemite serilerinde AMD kerneli eklidir zaten. AMD masaüstü bilgisayarıma sorunsuz Niresh Mavericks kurabilmiştim, fakat intel Core i5 dizüstüme bir türlü Technopat'ta yayınlanan Montezuma'nın yayınladığı Distro'ları sorunsuz kuramamıştım, kurabildiğim El Capitan'dı o da ekran kartı bir türlü stabil çalışmıyordu, sistem sürekli çöküyordu vesaire.

Niresh MacOS Sierra indirebilmek için Torrent uygulaması kullanmak zorundasınız, Torrent için qBittorrent Official Website uygulamasını indiriniz.

Hackintosh Sierra Zone adresinden Niresh Sierra sürümünü indirebilirsiniz, özellikle İngilizce bilenler için oldukça faydalı dökümanlar sitesinde mevcut, Eğer MacOS'ta yeniyseniz ve İngilizce'de varsa kesinlikle orada verilen yönergeleri okuyun. İngilizce'niz yoksa Google Translate ile Türkçeleştirip inceleyebilirsiniz, yukarıdaki bağlantıyı direkt Google Translate sayfasına yapıştırın, Google tercümesini yapacaktır.

Haftalarca aylarca macOS kurmak zorunda mı kaldınız, çok mu sıkıntı çektiniz macOS kurmak için? Bence bir çok sıkıntılı kurulumları sona erdirecek, bir çok bilgisayarın ilacı Niresh serilerinde. :) Kesinlikle denemeden geçmeyin, macOS kullanmanın keyfine varmak istiyorsanız kesinlikle Niresh Sierra indirin. ;)

Örnek bir Niresh Yosemite indirme ve kurulum videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ise Sierra kurulum biçimini izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Bu distro hem AMD hemde İntel PC'ler içindir, Moderator başlığı "AMD Destekli" diye değiştirmiş, Fakat İntel PC sahibi olanlar sorunsuz kurabilirler. Eğer Moderator bu yazıyı okuyorsa, AMD-İntel'Usb İmaj şeklinde düzeltirse sevinirim, Çünkü Başlık sadece AMD bilgisayarlara kurulabiliyorda İntellere kurulamıyor diye yanlış bir algı izlenimi verebilir.

Link için teşekkürler. Bir sorum olacak. Sistem gereksinimlerinde SSE4.1 desteği gerekiyormuş. Benim işlemcimde SSE , SSE2 , SSE3 , SSE4a desteği var. Kurabilir miyim?

Yazılım dünyasında olmaz denilen şeyler gerçekleşmiştir, Deneyin olabilir belki. Denemekten çekinmeyin, hemen indirmeye başlayın, denemek hiç denememekten iyi değilmi? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteden imaj dosyasını indirip TransMac ile belleğe yazdırdım fakat boot kısmına gelip USB belleği seçince PC reset atıyor. Sistemim aşağıdaki gibi;

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    169,1 KB · Görüntüleme: 568
AMD A4-5000 APU'mda VirtualBox ile MacOS Yosemite kurulumu yaptım ama usb yi tanıttığımda kilitleniyor. Bu arada anlattığınız kurulumu yaparken :
/amd64
/amdfx
/amd1 gibi komutlar girmeyecek miyiz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı