Çözüldü Niresh Mavericks 10.9 TP-Link TL-WN823N Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu da olmadı malesef. Networku manuel kurulum yaparak deneyeceğim birde...

Kurduktan sonra da, başlandıktan sonra da yeniden başlatıyorum. Kext'yi Kext Wizard ile yükledim, diğer dosyayı open deyip yükledim. Repair permission ve Rebuild Cache işlemlerini nasıl yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduklarımı kaldırdım en baştan söylediklerinizi birebir uygulayarak yükledim. Ama yine aynı %60-80 arası oluyor 4-5 saniye sonra birden bire 0'a düşüyor 2 saniye sonra 80'e çıkıyor. 80'lerdeyken sayfa açılacak gibi oluyor 0'a düşünce bağlantı yok, ağ ayarlarına gidin diyor tarayıcı. Sinyal gücü zayıf olduğu için falan olabilir mi? Birde şöyle bir sıkıntı var herkeste öyle mi bilmiyorum ama; bilgisayarı her yeniden başlatmamda wifi şifresini istiyor, otomatik bağlanmıyor.

TP-LINK TL-WDN4800 10.9'u destekliyor mu? Alayım kurtulayım en iyisi.

Son düzenleme:
Vatan'da 300 TL çok kasar bütçemi... Bu olmaz mı? PCE-AC56

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk verdiğiniz kext falan doğruymuş kapsama alanı sıkıntısı. Bilgisayarı salona taşıdım şuan çalışıyor wireless

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…