Barış1617 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2016 #1 Sistem özelliklerim; Amd A6 3420M 6 GB RAM Hd7400 serisi ekran kartı Sorunum boot ekranında "amd cpus=1" kullanmama rağmen hala kernel panic alıyorum sorunu nasıl çözerim? Cevap verecek herkese teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2016
Sistem özelliklerim; Amd A6 3420M 6 GB RAM Hd7400 serisi ekran kartı Sorunum boot ekranında "amd cpus=1" kullanmama rağmen hala kernel panic alıyorum sorunu nasıl çözerim? Cevap verecek herkese teşekkür ederim.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2016 #2 Chimera / Chamaleon kurulum için artık destek vermiyoruz. Daha önce hazırlanmış rehberleri takip edebilir, forumumuzda benzer konuları araştırabilirsin. Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
Chimera / Chamaleon kurulum için artık destek vermiyoruz. Daha önce hazırlanmış rehberleri takip edebilir, forumumuzda benzer konuları araştırabilirsin. Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
Barış1617 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2016 #3 montezuma dedi: Chimera / Chamaleon kurulum için artık destek vermiyoruz. Daha önce hazırlanmış rehberleri takip edebilir, forumumuzda benzer konuları araştırabilirsin. Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Genişletmek için tıkla... Benim sorunum boot ekranında ne yazmalıyım.
montezuma dedi: Chimera / Chamaleon kurulum için artık destek vermiyoruz. Daha önce hazırlanmış rehberleri takip edebilir, forumumuzda benzer konuları araştırabilirsin. Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Genişletmek için tıkla... Benim sorunum boot ekranında ne yazmalıyım.