Merhaba ben Niresh ile AMD PC’lere OS X Mavericks Kurulumu konusundaki gerekli imajı ve programları indirdim fakat benim şöyle bir sorunum var. Flash Belleğimi Fat32 olarak formatladım ve imajı gerekli program ile yazdırdım fakat bilgisayarda boot gelmiyordu. Bende boot menü'den girdim fakat bu seferde bilgisayar başlamıyordu. Sonradan anladım imajı belleğe yazınca bellek kullanılmaz hale geliyor ve kullanır hale gelmesi için format istiyordu. Flash bellekte sorun vardır diyerek 2. belleğime yazdım fakat onda da aynı sorun vardı. Konudaki her şeyi birebir yaptım sizce sorun nedir?
Bu arada bilgisayarım 1 TB fakat ben OS X kuracağım için 167 GB'lik kısmını Apple HTS olarak ayırdım sizce ondan mı?
Not: OS X kurucam diye adil kullanım kotamı harcadım bari harcadığıma değsin :/
Hangi imaj yazma programını kullanıyorsun. Win32 disk imager ile tekrar yazdırmayı dene. Ayrıca BIOS ayarlarını Hackintosh için doğru yapılandırdığından emin ol.
Hangi imaj yazma programını kullanıyorsun. Win32 disk imager ile tekrar yazdırmayı dene. Ayrıca BIOS ayarlarını Hackintosh için doğru yapılandırdığından emin ol.
Yaklaşık 10 defa denedim ve BIOS ayarlarını doğru yaptığımdan eminim. Zaten bir tek AHCI yapabiliyorum yani. Konuda AHCI dışındaki diğer ayarlar benim BIOS' umda görünmüyor.
Hatta 3 farklı programla yazdım fakat yine aynı sonuç.
Bu arada benim imajım iso olarak indi dmg olarak değil
Sen BIOS boot menüden Niresh hazırladığın USB seçtiğin halde Niresh kurulum menüsü gelmiyorsa, indirdiğin imaj hatalı inmiş olabilir yada dediğim gibi USB' ye hatalı yazılmış olabilir.
Sen BIOS boot menüden Niresh hazırladığın USB seçtiğin halde Niresh kurulum menüsü gelmiyorsa, indirdiğin imaj hatalı inmiş olabilir yada dediğim gibi USB' ye hatalı yazılmış olabilir.
Öyle bir seçenek olmadığı için malesef seçemiyorum. Öyle bir seçenek göremiyorum BIOS' u biraz önce güncelledim fakat yine o seçenekler görünmedi ve sorun hala devam ediyor.