M mustafiphp Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #1 İyi günler. Sorunsuz bir Mavericks kurulumu gerçekleştirdikten sonra "acaba" deyip Niresh Yosemite dosyasını i̇ndirdim. Olması gerektiği gibi USB'ye yazdım, boot ettim. 64 bitlik AMD i̇şlemciye sahip olduğum i̇çin Kod:Panoya kopyala /amd64 -v Yazdım ama PCI configuration begin kısmında kaldı bilgisayar. Yapılabilinecek bir şey var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2015
İyi günler. Sorunsuz bir Mavericks kurulumu gerçekleştirdikten sonra "acaba" deyip Niresh Yosemite dosyasını i̇ndirdim. Olması gerektiği gibi USB'ye yazdım, boot ettim. 64 bitlik AMD i̇şlemciye sahip olduğum i̇çin Kod:Panoya kopyala /amd64 -v Yazdım ama PCI configuration begin kısmında kaldı bilgisayar. Yapılabilinecek bir şey var mı ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #2 Yukarıda kullandığın komutlara ek olarak şu komutlarıda dene. PCIRootUID=1 npci=0x2000 yada npci=0x3000
Yukarıda kullandığın komutlara ek olarak şu komutlarıda dene. PCIRootUID=1 npci=0x2000 yada npci=0x3000