M mustafacelebi Ziyaretçi 19 Eylül 2014 #1 Niresh's 10.8.2 'yi usb belleğe yazmak istiyorum ancak ne ile yazabilirim Win32DiskImager ile yazdım ancak Usb Bellek kullanılabilmek için biçimlendirilmeli hatasını aldım bir türlü yapamadım yardım olursanız çok sevinirim
Niresh's 10.8.2 'yi usb belleğe yazmak istiyorum ancak ne ile yazabilirim Win32DiskImager ile yazdım ancak Usb Bellek kullanılabilmek için biçimlendirilmeli hatasını aldım bir türlü yapamadım yardım olursanız çok sevinirim
M mustafacelebi Ziyaretçi 19 Eylül 2014 #3 Peki deneyeceğim şimdi Sorunsuz bir şekilde yazıldı ancak daha denemedim şimdi uyuyacağım herkese iyi geceler
Peki deneyeceğim şimdi Sorunsuz bir şekilde yazıldı ancak daha denemedim şimdi uyuyacağım herkese iyi geceler
M mustafacelebi Ziyaretçi 20 Eylül 2014 #5 Olmuyor olmuyor olmuyor bios ayarlarında neleri değiştirmem gerekiyor peki _ işareti yanıp sönüyor hep
Olmuyor olmuyor olmuyor bios ayarlarında neleri değiştirmem gerekiyor peki _ işareti yanıp sönüyor hep
M mustafacelebi Ziyaretçi 20 Eylül 2014 #7 ESC ile usb'den başlatabildiğim için almadım başka bir ayar var mı ?
F fatih52 Ziyaretçi 20 Eylül 2014 #8 Benim bildiğim başka bir ayar yapılmasına gerek yok. Ama siz BOOT menüsünden USB'yi en başa alıp bu seferde öyle deneyin.
Benim bildiğim başka bir ayar yapılmasına gerek yok. Ama siz BOOT menüsünden USB'yi en başa alıp bu seferde öyle deneyin.