Nirvana 15.6 CKY laptopta bir anda güç kesiliyor

ConTurk2008

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bugün elime Casper Nirvana 15.6 cky i5 modeli geçti fakat laptop tam acilcakken güç kesiyor bazen açılıyor ama çok nadir yani nadirinde nadiri. Sorun neden kaynaklı olabilir? Veya çözümü var mı?
Aldığım hata:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık hiç bilmiyorum hocam ne denediysek olmadı ama içimden bir ses çok küçük bir şeyden kaynaklı diyor.

O küçük şeyi var ya...

Laptop açılırsa şansa geri yazacağım arkadaşlar.

O açılana kadar tartışalım neden dolayı olabilir kuzey köprü arızası değil uzmana götürdük. Bu arada işlemci ekran kartı ısınıyor sadece güç kesiyor sorun bu bazen aciliyor.

O küçük şeyi var ya...

O açılana kadar tartışalım neden dolayı olabilir kuzey köprü arızası değil uzmana götürdük. Bu arada işlemci ekran kartı ısınıyor sadece güç kesiyor sorun bu bazen aciliyor.
Belli ki bir şeyler kısa devre yapıyor. Anakartta hiç bir pinin üzerinde vida gibi iletken bir şey yok değil mi? Harddiski söküp deneyin artık yapcak bir şey yok en azından bilgisayarı görelim.

O küçük şeyi var ya...

Bilmiyorum hocam en küçük parçaya kadar söküp takmayı deneyebilirsiniz sorun çözülene kadar parça eksiltebilirsinşz.

Hocam 2 saat önce en baştan dağıtıp toadim fakat sonuç ayni.

Bazen açılıyor nasıl oluyor abi ya.

Soğukken açmayı denersen acilir mi?

Arkadaşlar açıldı!

Fakat kapatirsam gene aynısını yapacak ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20220730_002822.jpg
    IMG_20220730_002822.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 saat önce en baştan dağıtıp toadim fakat sonuç ayni.

Bazen açılıyor nasıl oluyor abi ya.

Soğukken açmayı denersen acilir mi?

Arkadaşlar açıldı!

Fakat kapatirsam gene aynısını yapacak ne yapmalıyım?

Bu ekran BIOS'tan çok boot menü hocam Windows boot Manager'i seçip enter e basabilir siniz ama sorun devam edebilir sizin boot menüye değil BIOS'a girmeniz lazım ki oradaki ayarları sıfırlayabilesiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı