ConTurk2008 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 200 29 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Bugün elime Casper Nirvana 15.6 cky i5 modeli geçti fakat laptop tam acilcakken güç kesiyor bazen açılıyor ama çok nadir yani nadirinde nadiri. Sorun neden kaynaklı olabilir? Veya çözümü var mı? Aldığım hata: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
Arkadaşlar merhaba. Bugün elime Casper Nirvana 15.6 cky i5 modeli geçti fakat laptop tam acilcakken güç kesiyor bazen açılıyor ama çok nadir yani nadirinde nadiri. Sorun neden kaynaklı olabilir? Veya çözümü var mı? Aldığım hata: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #11 K.Makise dedi: Bilmiyorum hocam benim PC de pilde sıkıntı olunca tık gidiyor daha da açılmıyor ben açmaya çalışana kadar. Genişletmek için tıkla... Bende ise direk açılır gibi yapıyor hemen kapanıyor. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Bilmiyorum hocam benim PC de pilde sıkıntı olunca tık gidiyor daha da açılmıyor ben açmaya çalışana kadar. Genişletmek için tıkla... Bende ise direk açılır gibi yapıyor hemen kapanıyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #12 El Quvava dedi: BIOS'a nasıl girsin açılmıyor ki cihaz. Genişletmek için tıkla... Açılır gibi oluyor ya hocam eğer işletim sisteminden kaynaklı ise hızlı bir hamle ile BIOS'a girebilir belki. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: BIOS'a nasıl girsin açılmıyor ki cihaz. Genişletmek için tıkla... Açılır gibi oluyor ya hocam eğer işletim sisteminden kaynaklı ise hızlı bir hamle ile BIOS'a girebilir belki.
KS KS ConTurk2008 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 200 29 Temmuz 2022 #13 BIOS'a girdim sabah oda çok zor girdim çok nadir açılıyor. Dosya Ekleri IMG_20220729_065744.jpg 93,7 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 29 Temmuz 2022 #14 K.Makise dedi: Açılır gibi oluyor ya hocam eğer işletim sisteminden kaynaklı ise hızlı bir hamle ile BIOS'a girebilir belki. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminde bir şey olsaydı zaten direk error mesajı çıkardı ekranda ısrarla tekrar boot etmeye çalışmazdı. Cihaz Post'a gelmiyor. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Açılır gibi oluyor ya hocam eğer işletim sisteminden kaynaklı ise hızlı bir hamle ile BIOS'a girebilir belki. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminde bir şey olsaydı zaten direk error mesajı çıkardı ekranda ısrarla tekrar boot etmeye çalışmazdı. Cihaz Post'a gelmiyor.
KS KS ConTurk2008 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 200 29 Temmuz 2022 #15 Batarya takılı değil sadece adaptör ile deniyorum 2 farklı adaptör denedim. EMİR37 dedi: Bende ise direk açılır gibi yapıyor hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oyle. Artı 0 Eksi
Batarya takılı değil sadece adaptör ile deniyorum 2 farklı adaptör denedim. EMİR37 dedi: Bende ise direk açılır gibi yapıyor hemen kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oyle.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #16 ConTurk2008 dedi: Batarya takılı değil sadece adaptör ile deniyorum 2 farklı adaptör denedim. Bende de oyle. Genişletmek için tıkla... Dediğimi denediniz mi? Artı 0 Eksi
ConTurk2008 dedi: Batarya takılı değil sadece adaptör ile deniyorum 2 farklı adaptör denedim. Bende de oyle. Genişletmek için tıkla... Dediğimi denediniz mi?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #17 El Quvava dedi: İşletim sisteminde bir şey olsaydı zaten direk error mesajı çıkardı ekranda ısrarla tekrar boot etmeye çalışmazdı. Cihaz Post'a gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam sadece fikir sunuyorum video size ait ise flash belleği çıkarıp deneyin bazen sorunlu USB'ler de bunu yapabiliyor. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: İşletim sisteminde bir şey olsaydı zaten direk error mesajı çıkardı ekranda ısrarla tekrar boot etmeye çalışmazdı. Cihaz Post'a gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam sadece fikir sunuyorum video size ait ise flash belleği çıkarıp deneyin bazen sorunlu USB'ler de bunu yapabiliyor.
KS KS ConTurk2008 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 200 29 Temmuz 2022 #18 K.Makise dedi: Bu arada hocam video size ait ise bir flash belleğin takılı olduğunu görüyorum o u çıkarınca sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bana ait evet çıkartınca oluyor. Onu takmamin amacı ise laptop açıldığında format atacağım. EMİR37 dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ayni. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Bu arada hocam video size ait ise bir flash belleğin takılı olduğunu görüyorum o u çıkarınca sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bana ait evet çıkartınca oluyor. Onu takmamin amacı ise laptop açıldığında format atacağım. EMİR37 dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ayni.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 29 Temmuz 2022 #19 USB'de sıkıntı var o zaman. Bilgisayar çok yeni değilse Legacy de yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #20 ConTurk2008 dedi: Evet bana ait evet çıkartınca oluyor. Onu takmamin amacı ise laptop açıldığında format atacağım. Evet ayni. Genişletmek için tıkla... O zaman girişte sıkıntı var. Artı 0 Eksi
ConTurk2008 dedi: Evet bana ait evet çıkartınca oluyor. Onu takmamin amacı ise laptop açıldığında format atacağım. Evet ayni. Genişletmek için tıkla... O zaman girişte sıkıntı var.