Nirvana C350.4020 için Chrome OS Flex vs Windows 11

ChromeOS Flex yükledim dün ama wifi adaptörünü görmüyor dolayısıyla wifi ağına bağlanamıyorum. Windows 11 zaten kullanmak mümkün değil cihazda işkence gibi. Sene 2023-2024 hala kullanılamayan bu tür cihazları neden üretir piyasaya sunarlar aklım almıyor.

Linux Mint kurabilirsiniz. ChromeOS Flex de iyi olacaktır ama uyumsuz olma ihtimali var.

Sene 2023-2024 hala kullanılamayan bu tür cihazları neden üretir piyasaya sunarlar aklım almıyor.
Her cihazın bir amacı farklı olabilir hocam. Bu cihazlar az güç tüketmesi ile Linux'ta çok iyi çalışabilir, video izlemek, müzik dinlemek gibi amaçlarla gayet kullanılabilir.

Ancak Windows 10 çok ağırlaştığı için sorun bence Windows'ta. Çünkü Windows 10/11 bana göre yeni nesil cihazları bile gereksiz yere yoruyor. Özellikle Windows Update ve Defender.

Ben elbette herkes en iyi en pahalı cihazı alsın veya sadece bunlar üretilsin demiyorum ama yine de sadece bir video ve müzik hizmetinden fazlasına hizmet etmeli bu cihazlar çünkü adı üstünde bilgisayar. Video müzik vb. şeyler için tablet gibi cihazlar var zaten. Bir tarayıcıyı açmaya, hatta bildirim panelini bile açmaya aciz bu cihazların bir mantığı yok tamamen tüketiciyle dalga geçiyorlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…