Nirvana F600 laptopta 16 GB RAM yapmaya gerek var mı?

771 Can

Centipat
Daha fazla  
Casper Nirvana F600.
940MX.
Intel i5-7200U 2.50GHz
Benim dizüstü bilgisayarımda 8 GB RAM var RAM alma konusunda kararsızım. +8 GB RAM almam gerekli mi sizce? FPS artar mı? Ya da ne kadar artar?

Oyundan oyuna bağlı. Oynadığınız oyun ram limitinde çalışıyorsa bayağı artar.
Fakat tüm oyunlar ve genel sistem, çift kanaldan ötürü güçlenir, gözle görülür fark verir.
Videolarla kontrol edin.

Minecraft ve Roblox oynuyoruz Minecraft 230 250 arası alıyorum. Roblox'ta 100 80 arası gelip gidiyor gözle görülür demişsiniz size göre ne kadar artar tahmininiz var mı?

Minecraft ve Roblox oynuyoruz Minecraft 230 250 arası alıyorum. Roblox'ta 100 80 arası gelip gidiyor gözle görülür demişsiniz size göre ne kadar artar tahmininiz var mı?
İkisi de işlemci ağırlıklı oyunlar. Artış genel olarak hızda olacaktır. FPS artışı için 8 gb tek kanal ile 8 + 8 videolarını incelerseniz daha doğru olur.

İkisi de işlemci ağırlıklı oyunlar. Artış genel olarak hızda olacaktır. FPS artışı için 8 GB tek kanal ile 8 + 8 videolarını incelerseniz daha doğru olur.

Anladım hocam cevabınız için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…