Arkadaşlar laptopum Casper Nirvana S500 bazen şarj olmuyor, sonra anlamadığım bir şekilde başka zaman şarja takıyorum ve şarj oluyor. sebebi nedir acaba?
Arkadaşlar laptopum Casper Nirvana S500 bazen şarj olmuyor, sonra anlamadığım bir şekilde başka zaman şarja takıyorum ve şarj oluyor. Sebebi nedir acaba?
Temassızlık vardır. Laptonuzun arkasını açıp devre temizleyici sprey ile şarj PCB'sini güzelce temizleyin. Ardından DC girişini de devre temizleyici sprey ile kulak çöpü kullanarak temizleyebilirsiniz.
Temassızlık vardır. Laptonuzun arkasını açıp devre temizleyici sprey ile şarj PCB'sini güzelce temizleyin. Ardından DC girişini de devre temizleyici sprey ile kulak çöpü kullanarak temizleyebilirsiniz.
Hocam bahsettiğim gibi oksitlenmedir büyük ihtimalle garantisi varsa hiç dokunmayın garantiye verin. Hiç garantiye götürmenişseniz Casper ilk sorunda bedava servis veriyor. Ben menteşeyi kırmıştım ve ilk defa servise gönderdiğim için ücretsiz tamir yapılmıştı.
Hocam bahsettiğim gibi oksitlenmedir büyük ihtimalle garantisi varsa hiç dokunmayın garantiye verin. Hiç garantiye götürmenişseniz Casper ilk sorunda bedava servis veriyor. Ben menteşeyi kırmıştım ve ilk defa servise gönderdiğim için ücretsiz tamir yapılmıştı.
Oksijenin bakır veya metalle girdiği tepkimeden dolayı oluşur. Bütün bilgisayarlarda oluşur. Merak etmeyin hatta bu yüzden RAM'lerin ucunu silgiyle silin diyor tüm bilgisayarcılar.