Nirvana S500 laptopta fan hızı değişmiyor

Berat Kayacan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben 2 yıldır Casper Nirvana S500 kullanıyorum fakat cogunlukla oyun oynuyorum PC'yi açtıgımdada aynı hızda dönüyor fan oyun oynarken ve yavaş bir hızda dönüyor bunun nedeni nedir bileniniz var mı? Veya bir ayarı var mıdır? Ben ayarları da bozmuş olabilir miyim çünkü eski laptopumda fan hızı değişiyordu. Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz çok ısınmıyor demek ki. Isı takibi yapın 85-90C'ye gelince fanların birazda olsa hızlanması veya hızlı çalışması lazım.

Cihaz çok ısınmıyor demek ki. Isı takibi yapın 85-90C'ye gelince fanların biraz da olsa hızlanması veya hızlı çalışması lazım.

Az önce denemek amaçlı 2 tane farklı oyunu açtım ve Google Chrome'dan bir sürü sekme açtım Max 63C ye geldi.

Az önce denemek amaçlı 2 tane farklı oyunu açtım ve Google Chrome'dan bir sürü sekme açtım Max 63C ye geldi.
Sorun yok o zaman fanların hızlı dönmemesi normal. Cihazın ısınmıyor. Belki işlemciye ve ekran kartına yük bindirip ısınmasını bekleyebilirsin fan hızı artacakmı diye. Çokta gerek yok tabi kafaya takmayın o kadar.

Cok teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…