A ahmetullah Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #11 e.n.e.s dedi: Üstteki Yandex linkli olan EFI ile bir de Big Sur deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum hocam. e.n.e.s dedi: Üstteki Yandex linkli olan EFI ile bir de Big Sur deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. Son düzenleme: 10 Kasım 2022
e.n.e.s dedi: Üstteki Yandex linkli olan EFI ile bir de Big Sur deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum hocam. e.n.e.s dedi: Üstteki Yandex linkli olan EFI ile bir de Big Sur deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.914 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #12 Yandex linki çalışmadığı için kontrol edemiyorum.
A ahmetullah Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #13 claus dedi: Yandex linki çalışmadığı için kontrol edemiyorum. Genişletmek için tıkla... EFI.zip Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
claus dedi: Yandex linki çalışmadığı için kontrol edemiyorum. Genişletmek için tıkla... EFI.zip Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr