K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #21 Ekonomi bÜyÜyOr yeğenim (!)
S sevkoo Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #22 Avrupa bizi kıskanıyor.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #23 56153 dedi: Yüzde 1,68 mi? Virgülü kaydırmışlar herhâlde (!). Genişletmek için tıkla... Ünleme gerek yok, virgülü bir kere sağa kaydırmışlar
56153 dedi: Yüzde 1,68 mi? Virgülü kaydırmışlar herhâlde (!). Genişletmek için tıkla... Ünleme gerek yok, virgülü bir kere sağa kaydırmışlar
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 3 Mayıs 2021 #24 BATABEK dedi: Berat Albayrak ı anlarım da. İmam-Hatip vs ne demeye çalıştın abi? Genişletmek için tıkla... İmam Hatipler boş bir yer olduğu için demiştir .
BATABEK dedi: Berat Albayrak ı anlarım da. İmam-Hatip vs ne demeye çalıştın abi? Genişletmek için tıkla... İmam Hatipler boş bir yer olduğu için demiştir .
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Mayıs 2021 #25 BATABEK dedi: Berat Albayrak ı anlarım da. İmam-Hatip vs ne demeye çalıştın abi? Genişletmek için tıkla... Hani dine bakarak ahlak seviyesine karar verenler var ya onlara gönderme.
BATABEK dedi: Berat Albayrak ı anlarım da. İmam-Hatip vs ne demeye çalıştın abi? Genişletmek için tıkla... Hani dine bakarak ahlak seviyesine karar verenler var ya onlara gönderme.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 3 Mayıs 2021 #26 anomalynx dedi: Ünleme gerek yok, virgülü bir kere sağa kaydırmışlar Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla kaydırmışlar anlamında demiştim. Bile bile yalan söylüyorlar resmen. Mesajı düzenliyorum. Daha iki ay önce 11 TL olan burgu peynir bile 17 TL olmuş.
anomalynx dedi: Ünleme gerek yok, virgülü bir kere sağa kaydırmışlar Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla kaydırmışlar anlamında demiştim. Bile bile yalan söylüyorlar resmen. Mesajı düzenliyorum. Daha iki ay önce 11 TL olan burgu peynir bile 17 TL olmuş.
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 3 Mayıs 2021 #27 İmperceptible dedi: İmam hatipler boş bir yer olduğu için demiştir . Genişletmek için tıkla... İmam -hatip mezunuyum ve bunu söylerken gurur duyuyorum. Bütün imam-hatip liseleri sizin gördüğünüz gibi değil. Bunu genelleyemezsiniz.
İmperceptible dedi: İmam hatipler boş bir yer olduğu için demiştir . Genişletmek için tıkla... İmam -hatip mezunuyum ve bunu söylerken gurur duyuyorum. Bütün imam-hatip liseleri sizin gördüğünüz gibi değil. Bunu genelleyemezsiniz.
N noName12 Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mayıs 2021 #28 İmperceptible dedi: İmam hatipler boş bir yer olduğu için demiştir . Genişletmek için tıkla... Boş bir yer değil de dine dayalı yer olduğu için.
İmperceptible dedi: İmam hatipler boş bir yer olduğu için demiştir . Genişletmek için tıkla... Boş bir yer değil de dine dayalı yer olduğu için.
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #29 Bakma kurulu düzenimiz var yeğenim, Berlin'de yaşamak çok zor Türkiye şahlanıyor çok gelmek istiyoruz yeğenim TL uçuyor yeğenim...
Bakma kurulu düzenimiz var yeğenim, Berlin'de yaşamak çok zor Türkiye şahlanıyor çok gelmek istiyoruz yeğenim TL uçuyor yeğenim...
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 3 Mayıs 2021 #30 noName12 dedi: Boş bir yer değil de dine dayalı yer olduğu için. Genişletmek için tıkla... Adı üzerinde imam-hatip lisesi. İçerisinde ne olmasını bekliyorsunuz?
noName12 dedi: Boş bir yer değil de dine dayalı yer olduğu için. Genişletmek için tıkla... Adı üzerinde imam-hatip lisesi. İçerisinde ne olmasını bekliyorsunuz?