Nisan ayı ortaokul çalışma programı nasıl?

Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda günlük 50-90 soru olacak şekilde denemeler çözüyorum. Haftalık genelde şu 2 programı yapıyorum;
1 - Her dersten Hız yayınlarından deneme.
2 - İnternetten birden fazla dersten deneme.
3 - Cumartesi günü bütün derslerden deneme.
Şu anda denemelerim 370'ten 390'a yükseldi. Bu ay bu şekilde gidip mayıs ayında ise günlük soruyu daha çok artırsam 426'ya çıkabilir miyim?

Son düzenleme:
Deneme yerine eğer konuda eksikseniz konu anlatımı izleyip basitten zora soru çözerek pekiştirin.

Tonguçtan uzak durun bence. Onun dışı matematik için falan Partikül Matematik önerebilirim.

Hocam denemelere başlamanız güzel. Eğer konu eksiğiniz varsa artık kapatın. Zorlandığınız konulardan soru çözün. Denemelere ağırlık vermeniz iyi fakat soru bankası çözmeyi yine de bırakmayın. Ben sınava 2 hafta kala soru bankasını bıraktım sadece denemeye odaklandım. Daha süreniz var ve 426'ya çok çok rahat çıkarsınız ki şu an bile belirli bir seviyenin üzerindesiniz zaten. Tonguç konusuna gelirsek ise hiç yaklaşmayın. İzlemeyin izlettirmeyin. Bende aynı hataya düştüm. Ne konu anlatımı iyi ne soruları. Mümkünse başka hocalardan dinleyin. Başka sorunuz olursa buradayım.

Hocam şu anda Günay Yayınlarından deneme olduk sonuçlar şu şekilde:
Türkçe : 15D 3Y
İnkılap : 9D 1Y
Din Kültürü : 10D 0Y
İngilizce : 8D 1Y
Matematik : 10D 9Y
Fen Bilimleri : 12D 3Y

Bu arada hocam ben Ocaktan beri branş denemesi çözüyorum.

Bu yayını hiç hatırlamıyorum fakat denemenin orta-zor arası bir zorlukta olduğunu varsayarsak iyi bir deneme sonucu diyebiliriz fakat eksikleriniz var gibi gözüküyor. İlk olarak sınava 2-3 hafta kalana kadar paragraf çözün. Paragraf çok önemli sadece Türkçenizi geliştiriyor gibi düşünmeyin diğer derslerinize de etkisi oluyor ve en önemlisi hızınızı arttırıyor. Matematikte konu eksiğiniz varsa kapatın yoksa soru bankasından zorlandığınız konulardan soru çözün. Aynısı fen için de geçerli. Şu an en büyük eksiğiniz sayısalınız ve emin olun çoğu kişinin de böyle. Bu denemelerde çıkan her yanlış ve boşunuzun doğrusunu öğrenmeyi de unutmayın hocam. Son olarak branş denemesi güzel son 1 ayda LGS denemesi çözmeye başlayabilirsiniz.

Kankam lise son olarak soyluyorum sana matematigi calis fazlasiyla matematik oturmadi mi liseyi istersen galata da oku YKS'de carparsin duvara matematik temel dersidir ortaokulu 93 ortalama ile bitirdim matematikde birkac konu eksigim oldugundan şu an onun sorununu cekiyorum halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…