Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #11 oduncu_yılmaz dedi: Hileden ban yeseydi 12 ay ban değil perma ban atarlardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendisi 12 ay resmi müsabakalardan ban yedi. Hesabı perma yedi. İlk attığım linkte bulunan yazıyı okursan görebilirsin. Shaw Dickerson dedi: Hocam bunu duyduktan sonra Allah aşkına Vanguard'ı bir daha övmeyin. Genişletmek için tıkla... Zaten oyunda hile sayısı fazla.
oduncu_yılmaz dedi: Hileden ban yeseydi 12 ay ban değil perma ban atarlardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendisi 12 ay resmi müsabakalardan ban yedi. Hesabı perma yedi. İlk attığım linkte bulunan yazıyı okursan görebilirsin. Shaw Dickerson dedi: Hocam bunu duyduktan sonra Allah aşkına Vanguard'ı bir daha övmeyin. Genişletmek için tıkla... Zaten oyunda hile sayısı fazla.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Şubat 2021 #12 Bence Mikail Fidan atmıştır.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 5 Şubat 2021 #13 Duyduğum kadarıyla KDA sı diğer oyuncuların anormal olarak üzerindeymiş. Bilemiyorum, kimseye güvenilmiyor.
Duyduğum kadarıyla KDA sı diğer oyuncuların anormal olarak üzerindeymiş. Bilemiyorum, kimseye güvenilmiyor.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #14 Sheep dedi: Duyduğum kadarıyla KDA sı diğer oyuncuların anormal olarak üzerindeymiş. Bilemiyorum, kimseye güvenilmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet, madzzy yayınında inceleme yaptılar.
Sheep dedi: Duyduğum kadarıyla KDA sı diğer oyuncuların anormal olarak üzerindeymiş. Bilemiyorum, kimseye güvenilmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet, madzzy yayınında inceleme yaptılar.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Şubat 2021 #15 Bence kesinlikle Türk olduğu için, çekemiyorlar bizi.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #16 Hirok dedi: Bence kesinlikle Türk olduğu için, çekemiyorlar bizi. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Türk oyuncuları kontrol edersen görebilirsin. Hepsi bu konu hakkında yorum yaptı.
Hirok dedi: Bence kesinlikle Türk olduğu için, çekemiyorlar bizi. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Türk oyuncuları kontrol edersen görebilirsin. Hepsi bu konu hakkında yorum yaptı.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Şubat 2021 #17 Garibo dedi: Alakası yok. Türk oyuncuları kontrol edersen görebilirsin. Hepsi bu konu hakkında yorum yaptı. Genişletmek için tıkla... Riot'un banı için değil, yabancılar baskı yapmış ya(Riot öyle diyor) o yüzden dedim.
Garibo dedi: Alakası yok. Türk oyuncuları kontrol edersen görebilirsin. Hepsi bu konu hakkında yorum yaptı. Genişletmek için tıkla... Riot'un banı için değil, yabancılar baskı yapmış ya(Riot öyle diyor) o yüzden dedim.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 5 Şubat 2021 #18 Kendisini "profesyonel" CS oynadığı zamandan beri tanıyorum. Karaktersiz bir insandı zaten. TSL denen platformda karşıdaki arkadaşı ile anlaşıp maç satıyorlardı birbirlerine. O nedenle ban yedi oradan da.
Kendisini "profesyonel" CS oynadığı zamandan beri tanıyorum. Karaktersiz bir insandı zaten. TSL denen platformda karşıdaki arkadaşı ile anlaşıp maç satıyorlardı birbirlerine. O nedenle ban yedi oradan da.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #19 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ban yemedim rank düştüm demiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ban yemedim rank düştüm demiş.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Şubat 2021 #20 Saint Lucia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ban yemedim rank düştüm demiş. Genişletmek için tıkla... Bu Türkçe ile buraya gelse burada da banlanır. Ne olur ne olmaz diye bütün -de -da eklerini ayırmış.
Saint Lucia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ban yemedim rank düştüm demiş. Genişletmek için tıkla... Bu Türkçe ile buraya gelse burada da banlanır. Ne olur ne olmaz diye bütün -de -da eklerini ayırmış.