Nissan Bosch lcn2EVO multimedya bootloop nasıl düzeltilir?

AhmetT61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2017 Nissan navara Platinium aracın multimediası yazılım yükleme ekranında loopa girdi. Görsellerde belirttiğim gibi sanırım yükleme hazırlığı yapıyor yükleme medyası bulamayınca kapatma için geri sayım başlatıyor fakat tekrar açıldığında yine aynılarını yapıyor. Bazen açılış animasyonu geliyor ve saliselik normal kendi ekranı çıkıyor ama sonra yine hemen bu moda düşüyor. Akü kutup başını söktüm hatta o ara tekrar takmaya fırsat olmadı tam 2 gün aküsüz durdu fakat sonra yine düzelmedi. Kendim yazılım yükleyebileceğimi düşünüyorum. İnternette bu sorunu yaşayan lcn2kaı kullanıcıları var ve sadece onların yazılımı var; lcn2EVO yazılımı hiçbir yerde yok. Bugün araç yetkili Nissan otomol Ankara servisine gitti oradaki ustalar(!) ilk defa gördüklerini çözülemeyeceğini yeni teybin ise 130.000 TL (şaka değil gerçekten 130 bin) olduğunu söylediler. İnternette aynı yıl aynı paket bir araçtan başka bir teyp bulduğumu ve 3.800 TL olduğunu söyledim. Bana uymayacağını içinde araca özel kodu vs. olduğunu söylediler. Çıkma teyp konusunda bir fikrim yok doğru söylüyor olabilirler. Bu teybin yazılımını nasıl bulabilirim, başka bu sorunu yaşayan veya başka marka model arabada bir şekilde kendi yazılımlarına ulaşabilenler yol yordam gösterirse çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1765100729919.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1765100730198.jpg
    192,5 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…