Nissan Micra 2006 alınır mı?

IntroVert

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Linux Sistem Yöneticisi
Merhaba,

26 yaşında bilgisayar mühendisiyim, arabalardan çok anlamıyorum. Ehliyeti 3 sene önce aldım. Arabaya alışmak için bir cesaret deyip getir araç ve tiktak gibi kiralama araçlarıyla biraz deneyim kazanmaya çalıştım.

Artık ilk arabamı almak istiyorum, bir tanıdığımızda 105 bin Km'de 2006 model Nissan micra satıyor, fiyat için de 475 bin TL dediler.

Açıkçası arabalardan çok anlamıyorum. Ve ilk arabam olacağı için çok fazla masraf yapıp üzülmek istemiyorum.

Sizce alınır mı? Açıkçası çok bilmediğim için sizlere sormak istedim.

Teşekkürler.

Bende ilk arabamı alacağım hocam uzun süredir araştırıyorum 500.000 tl bandında beni çok üzmeyecek iki modele kadar düştüm. Micra yerine bunlara bakabilirsin. Biri 2012-2013 model arası i20 1.4 crdi diğeri 2007-2012 arası clio 3 1.5 dci.

Gündelik kullanım ve park pratikliği için alabileceğiniz bir araç kondisyonu çok önemli bu noktada yürür olarak iyise çok takılmayın. parça olarak f/p sanayide bulunur ve japon araçlarının yedek parçası ülkemizde çok fazla var zamanla çok daha iyi bir araca geçmek ve acemiliği atmak için alınır.

Merhaba,

26 yaşında bilgisayar mühendisiyim, arabalardan çok anlamıyorum. Ehliyeti 3 sene önce aldım. Arabaya alışmak için bir cesaret deyip getir araç ve tiktak gibi kiralama araçlarıyla biraz deneyim kazanmaya çalıştım.

Artık ilk arabamı almak istiyorum, bir tanıdığımızda 105 bin Km'de 2006 model Nissan micra satıyor, fiyat için de 475 bin TL dediler.

Açıkçası arabalardan çok anlamıyorum. Ve ilk arabam olacağı için çok fazla masraf yapıp üzülmek istemiyorum.

Sizce alınır mı? Açıkçası çok bilmediğim için sizlere sormak istedim.

Teşekkürler.

Ergonomi ve konfor açısından Opel Corsa daha iyi olur.

Bende ilk arabamı alacağım hocam uzun süredir araştırıyorum 500.000 TL bandında beni çok üzmeyecek iki modele kadar düştüm. Micra yerine bunlara bakabilirsin. Biri 2012-2013 model arası I20 1.4 CRDI diğeri 2007-2012 arası Clio 3 1.5 dCi.

CRDI motorların ömrü kısa oluyor. Uygun koşullarda kullanılmadıysa sorun yaşamanız muhtemel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı