Nissan Qashqai 1.5 e-Power alınır mı?

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN11
Arkadaşlar selamlar. Sorum yukarı da olduğu gibi Nissan qashqai 1.5 e-Power alınır mı? 2023 modelleri hala bayide mevcut skypack modeline 1 milyon 720 bin TL diyorlar. Almayı düşünüyorum hatta bu yüzden aracımı ilana koydum kullanan var mıdır iyi midir? Alınır mı sizce? Cevap verirseniz memnun olurum.

Otopark.com da incelemesi mevcut diye biliyorum sinan koç 1 hafta kadar kullanıp çok güzel anlatıyor genelde. Sorularınıza yanıt bulabileceğiniz bir video olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar selamlar. Sorum yukarı da olduğu gibi Nissan qashqai 1.5 e-Power alınır mı? 2023 modelleri hala bayide mevcut skypack modeline 1 milyon 720 bin TL diyorlar. Almayı düşünüyorum hatta bu yüzden aracımı ilana koydum kullanan var mıdır iyi midir? Alınır mı sizce? Cevap verirseniz memnun olurum.

Alınmaz.
Elektrik teknolojisi farklı çalışıyor. Hybrid gibi motor enerjisinden elektrik üretilmiyor. Aracın içerisinde bulunan jeneratör elektrik üretiyor ve yine yakıttan sağlıyor bunu.
Bana mantıklı gelmedi.
Cupra Formentor daha mantıklı.

Paran varsa alınır. Kızma da 1 milyon 750 bin paran var ve buraya mı soruyorsun.

Paran varsa alınır. Kızma da 1 milyon 750 bin paran var ve buraya mı soruyorsun...

Hani kızılacak bir şey yok tabii ki ama ince eleyip sık dokumam gerek neticede ciddi bir para bağlayacağım.

Alınmaz.
Elektrik teknolojisi farklı çalışıyor. Hybrid gibi motor enerjisinden elektrik üretilmiyor. Aracın içerisinde bulunan jeneratör elektrik üretiyor ve yine yakıttan sağlıyor bunu.
Bana mantıklı gelmedi.
Cupra formentor daha mantıklı.

Cupra fermantor 2060 hocam.

Ben tavsiye ederim gayet güzel görünüşlü, rahat, konforlu ve yakıtı da gayet ideal bir araba.

Kullanıcısı mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı