asum812 Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #11 76087 dedi: İlçelerde rehberlik öğretmeni olan tek okul var ve çoğu kişiye uzak. Yani evet tek başına yapıyor. Bu yıl değişti. Genişletmek için tıkla... Herkes için söylemiyorum tabiki
76087 dedi: İlçelerde rehberlik öğretmeni olan tek okul var ve çoğu kişiye uzak. Yani evet tek başına yapıyor. Bu yıl değişti. Genişletmek için tıkla... Herkes için söylemiyorum tabiki
2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 4 Ağustos 2018 #12 76087 dedi: İlçelerde rehberlik öğretmeni olan tek okul var ve çoğu kişiye uzak. Yani evet tek başına yapıyor. Bu yıl değişti. Genişletmek için tıkla... Siz nereye yerleştiniz bu arada? Güzel bir yere yerleştiğinizi düşünüyorum. Ayrıca verdiğiniz cevaplar saygı çerçevesinde olduğu için sizi kutlarım.
76087 dedi: İlçelerde rehberlik öğretmeni olan tek okul var ve çoğu kişiye uzak. Yani evet tek başına yapıyor. Bu yıl değişti. Genişletmek için tıkla... Siz nereye yerleştiniz bu arada? Güzel bir yere yerleştiğinizi düşünüyorum. Ayrıca verdiğiniz cevaplar saygı çerçevesinde olduğu için sizi kutlarım.