Nitendo Switch alınır mı?

Hayatından cihazı eline almamıştır, para tuzağı diyor. 122 milyon satan bir konsol, 122 milyon kişi tuzağa düştü bak gördün mü fatih oyunu gördü ve tuzağa düşmedi.

Bazı şeyler vardır yaşam kalitesini artırır. Eğer bir oyuncuysanız Nintendo Switch kesinlikle bu yaşam kalitesini artıran ürünlerin başında gelir. Maddi olarak imkanı olan her oyuncunun alması gereken bir ürün. Xbox oyunlarını kenarda dursun kendi exclusive oyunları yine maddi imkanı olan her oyuncu oynamalı.

Bizzat elimde bulunan bir cihaz ne o kadar para verilecek bir cihaz hadi cihazı aldın birde oyunlara para vericeksin kardeşim kusura bakmada bal gibide verilmez 1000 tl hayatımda hiçbir oyuna vermedim hadi verdin diyelim online üyelik istiyor ya mario kart 8 alıyorsun online üyelik istiyor online girmek için birde ona para ver hadi bakalım. Açarım emulatörümü çatır çatır nintendonun o çamur grafiklerinin içinden geçerim bende ağır bir nintendo fanı olarak söylüyorum tekrar diyorum sen amerikada yaşıyan bir genç değilsin türkiyede yaşıyorsun ve ona göre yaşıyorsun adamlar yıllarca mario oynadı halada oynuyor bizler neyle büyüdük elimizde telefon angry birds. Aynı seviyede bile değiliz o yüzden bırakalım bu avrupalı havalarını ve ps3 de pes13 oynamaya devam edelim hazır oyunlar tekrar zamlanmışken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…