Nitro 16 "a" tuşu yerinden çıkıyor

Feterisa

Hectopat
Daha fazla  
Konuda belirttiğim gibi alalı 1 yıl olmayan Acer laptopun a tuşu yerinden çıkıyor alt iki tırnak yerine oturmuyor.
Tuşu incelediğimde tuşun arkasındaki plastik aşınmıştı kırılma yoktu aşınan tarafa gelirsek yerinden çıkan taraf a tuşunun alt iki tırnağıydı plastik olan sizce servise vermeli miyim? Servis hakkında yorumlara bakılırsa pek tercih edilmiyor servise verirsem ücret çıkarma ihtimali yüksek mi? Klavye değişikliği gibi çünkü alt tarafı plastiği değiştirmeleri gerekli bunun kullanıcı hatası olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsaydı W-s-D tuşlarındada bu sorun gözükebilirdi laptopa gömülü olan çentiklerde kırık yok cevaplarınızı bekliyorum.

Ben garantim devam ederken lenovo laptopumu servise vermiştim, bir şeyleri değişmişti, depremde açma tuşu yerinden kaydığı için, para almamışlardı, sizdede almazlar bence.

Bende de A7 Aspire modeli var. Bahsettiğiniz gibi d tuşu arada bi çıkıyor. Özellikle sık kullanıldığı zaman, rekabetçi oyunlarda tuşa defalarca basınca bir bakıyorum tuş elimde kalıyor tekrar tekrar takmak zorunda kalıyorum neden çıktığı hakkında fikrim yok.

Ben garantim devam ederken lenovo laptopumu servise vermiştim, bir şeyleri değişmişti, depremde açma tuşu yerinden kaydığı için, para almamışlardı, sizdede almazlar bence.
Vermesine veririm zatende 40klık cihazın içine etmezler umarım bazı kullanıcılar sorun yaşamış ondan kaynaklı en kötü vermek zorundayım ama şaka gibi önceki bilgisayarımda acerdi ve asla tuşları çıkmadı oyun bilgisayarı olmamasına rağmen sanırım fabrika hatası gibi birşey. Elden vereceğim yüksek ihtimal vermesem tuş getirmeye kalksam 1 ay beklemek zorunda kalacağım uyumlu olup olmadığıda belli değil tek çare servis gibi gözüküyor.

Dediğim gibi yerinden çıkıyorsa plastik dediğim mekanizmada aşınma yada kırık sorunu vardır yada gömülü olan çentiklerde yamulma vardır ondan çıkmış olabilir.

Mekanizmada kırık falan olduğunu sanmıyorum fakat aşınma olabilir. Çentiklerde herhangi bir yamukluk görmedim.

Mekanizmada kırık falan olduğunu sanmıyorum fakat aşınma olabilir. Çentiklerde herhangi bir yamukluk görmedim.
Anlıyorum aynı durumu yaşıyor gibiyiz tuşun üst kısmına basınca alt iki tırnak kendini atıyor alt kısma basınca sorun olmuyor.

Sadece tuş zarar görmüşse AliExpress gibi sitelerde satılıyor tuşlar, eğer servis ile uğraşmak istemiyorsan. Ben birkaç ay önce 90 TL'ye almıştım Acer laptop için.

Sadece tuş zarar görmüşse AliExpress gibi sitelerde satılıyor tuşlar, eğer servis ile uğraşmak istemiyorsan. Ben birkaç ay önce 90 TL'ye almıştım Acer laptop için.
Evet bakmıştım bi tuş için 300tl isteniyordu tuş ve mekanizmayla beraber ama mekanizma uyumlu mu bilmiyorum tuş direkt aynısı gelmesi için 1 ay sürüyormuş. Servise versem 1 hafta yatar yüksek ihtimal duruma göre artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…