Nitro 16 AN16-42 alınır mı?

teoxy

Zeptopat
Daha fazla  
Acer Nitro 16 AN16-42 AMD R7 8845HS 32 GB 1TB SSD RTX 4060-8 GB DOS 16" wqxga 165Hz taşınabilir bilgisayar nh. Qskey. 002 ürün bu. Linkini atamadım galiba alışveriş sitesinden dolayı. Bu ürünü almak istiyorum herhangi bir kronik sıkıntısı var mı acaba?

Bütçe 50k idi aslında da sonradan ram ile falan uğraşmak istemediğim için. Bu modeli de gördüm lakin Intel işlemcisi çok ısınır ve de yeni işlemcilerle ilgili sürekli sıkıntılar var diyen çok ondan emin olamadım.

Bütçe ne kadar?
50k maks

Bütçe 50k idi aslında da sonradan ram ile falan uğraşmak istemediğim için. Bu modeli de gördüm lakin Intel işlemcisi çok ısınır ve de yeni işlemcilerle ilgili sürekli sıkıntılar var diyen çok ondan emin olamadım.
Intel'in laptop tarafındaki yeni nesil işlemcilerde sıkıntı yok. MSI Sword kasalarda soğutması başarılı cihazlar, ısınma sorunu yok. Bütçe maksimum 50 binse Nitro 16 cihazı alabilirsiniz.

bu nitro 16larda sıvı metal soğutma var sıvı metal soğutma tam olarak ne oluyor termal macun yerine sıvı metal mi sürülüyor doğru mu anladım
Tam bende bilmiyorum ama öyle olması lazım.Sıcaklık arttıkça akışkanlığı da artıyor soğutma için galiba.Tamamen sallama bir fikir .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı