Çözüldü Nitro 16 laptopta MSI Afterburner takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasbahce827

Kilopat
Daha fazla  
Nitro16 aldım arkadaşlar, Windows 11 Home yüklü, tüm Update yapılı, driverlar güncel NVIDIA Experience sildim yükledim ekran kartını tekrar güncelledim, yine de düzelmiyor.
Nerede hata yaptım ya da sorun neden kaynaklı olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro16 aldım arkadaşlar, Windows 11 Home yüklü, tüm Update yapılı, driverlar güncel NVIDIA Experience sildim yükledim ekran kartını tekrar güncelledim, yine de düzelmiyor.
Nerede hata yaptım ya da sorun neden kaynaklı olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam NVIDIA'nın değil Intel olan ekran kartınızın driverını güncelleyin.

Son düzenleme:
Hocam Acer diyor ki site dışı driver indirmeyin.
İsterseniz bir de buradan Intel'i güncelleyin.
1721858679292.png
İşaretli olanı mı indirmem lazım burada

Evet.

Bu arada sadece MSI Afterburner'da varsa sorun programdadır. Driverda bir sorun varsa bütün programlar öyle kasar.

Sadece Afterburner'da yapıyor, tarayıcılarda deniyorum bir şey gözükmüyor.
Ama benimle birlikte aynı ürünü alıp kullananlar da şu an da sorun yok anlamadım gitti.

Sadece Afterburner'da yapıyor, tarayıcılarda deniyorum bir şey gözükmüyor.

Ama benimle birlikte aynı ürünü alıp kullananlar da şu an da sorun yok anlamadım gitti.

Sorunum çözüldü hocam ben bu driverı indirmemişim herhalde, indirip kurunca düzeldi.

1721864684937.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı