Laptopu alalı 2 gün oldu, geldiğinden beri Touchpad'in bulunduğu yerde ve alt kısımda gıcırtı oluyor. Çalışmasında sorun yok fakat oyun oynarken veya yazı yazarken rahatsız ediyor. Kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Sadece bende mi böyle?
Hocam merhaba konuyu hortlattım sizde aynı cihazı kullanıyordunuz sanırım NVIDIA 3D ayarlarını hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Biraz optimizasyon sorunu çekiyorumda.
Hocam merhaba konuyu hortlattım sizde aynı cihazı kullanıyordunuz sanırım NVIDIA 3D ayarlarını hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Biraz optimizasyon sorunu çekiyorumda.
Hocam son bir sorum olacak ekran kartını otomatik seçte mi kullanıyorsunuz yoksa Optimus'ta mı? Bir de otomatik seçte kullanıyorsanız oyuna girdiğinizde 2 saniyelik takılma oluyor bende sizde de oluyor mu?
Hocam son bir sorum olacak ekran kartını otomatik seçte mi kullanıyorsunuz yoksa Optimus'ta mı? Bir de otomatik seçte kullanıyorsanız oyuna girdiğinizde 2 saniyelik takılma oluyor bende sizde de oluyor mu?
Normalde only nvdia modunda kullanıyorum. Dışarıda şarjda kullanacağım zaman optimum moduna alıyorum. Önerim sürekli şarjdayken only nvdia modunda kullan