Mehmet Karahanlı
Hectopat
- Makaleler
- 1
NitroSense varsayılan modda ve fanlar %40-50 ayarlıydı, gerektiğinde kendisi daha da arttırmıştır tabii.
RTX 4050 için çok güzel bence sonuna kadar faydalanmış cihaz. Benim RTX 4060 Excalibur G870 bundan ancak 400 500 skor fazla alabiliyor işlemcisi düşük zira ondan kaynaklı çünkü ana puan işlemci ile kombinasyon yapıp hesap alıyor. Ama 4060'ın graphics skoru var o sadece ekran kartını baz alıyor sanırım orası 24 25K oluyor bende.NitroSense varsayılan modda ve fanlar %40-50 ayarlıydı, gerektiğinde kendisi daha da arttırmıştır tabii.
Eki Görüntüle 2651466
Eki Görüntüle 2651467
Eki Görüntüle 2651470
Eki Görüntüle 2651471
RTX 4050 için çok güzel bence sonuna kadar faydalanmış cihaz. Benim RTX 4060 Excalibur G870 bundan ancak 400 500 skor fazla alabiliyor işlemcisi düşük zira ondan kaynaklı çünkü ana puan işlemci ile kombinasyon yapıp hesap alıyor. Ama 4060'ın Graphics skoru var o sadece ekran kartını baz alıyor sanırım orası 24 25K oluyor bende.
Evet sıcaklıklardan anlaşılıyor. PTM'yi nereden satın aldınız ? Bende de PTM sürsem skor artar herhalde ben Mx6 kullanıyorum.PTM uyguladıktan sonra arttı hep bunlar yoksa 40W da bile throttle oluyordu. Stok macun çok kötü keşke her laptop PTM ile piyasaya sürülse.
Aliexpressten almıştım. Passione girl store. İsmini doğru yazamamış olabilirim ama Türkçeye çevirince tutkulu kız mağazası olarak çevriliyor.Evet sıcaklıklardan anlaşılıyor. PTM'yi nereden satın aldınız ? Bende de PTM sürsem skor artar herhalde ben Mx6 kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.