Nitro 5 AN515-58 alınır mı?

Bütçe
23000

Eymen125431

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Kendime Gaming laptop almak istiyorum.
Elimde şu an 15000 TL para var çalısıp biriktirmeye devam ediyorum.
ASUS Nitro 5 alınır mı?
Ürünün linki.
Ucuz geldi sizce alınır mı?
Maksimum bütçem 24000 TL var.

Gayet uygun gözüküyor hocam.

Özelliklerine göre fiyat seviyesi gerçekten çok uygun geldi 3-4 ay önce arkadaşım neredeyse aynı özellikte bir notebooka 35000TL verdi.

Ben şu an klavyesinde sadece sadece kırmızı ışık olan, 12500H işlemcili ve RTX 3050 Ti ekran kartı olan modelini kullanıyorum. Yani benimki de AN515-58.ama son açtığım konuya bakarsan sıkıntılarımı anlarsın. Çok memnun değilim. Ama o konuda da belirttiğim gibi bazı seçimlerimden dolayı da olabilir bu. Korsan yazılım seçme alışkanlığım veya orada belirttiğim gibi hard diskten oynamam gibi sıkıntılardan da olabilir. Kısaca çok memnun değilim ama bu sorun bana özel de olabilir. Bu arada alacağınız bilgisayar FreeDOS. Benim ilk FreeDOS tecrübemdi bu bilgisayar ve driverı idi, Windows'u idi falan sıkıntılı geçti. Ama siz tecrübeyliseniz sıkıntı yok.

Siz böyle dediğinizde tam olarak emin olamadım oyun ve render testlerini izlemenizi öneririm.

Bu panel olarak daha iyi hocam alabilirsin.

Yanına 8 GB daha alarak eğer 1x8GB takılıysa yanına aynı RAM'den alırsanız Lenovo'nun daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü Lenovo kullanan kişilerden genellikle şikayet duymuyorum.

Siz böyle dediğinizde tam olarak emin olamadım oyun ve render testlerini izlemenizi öneririm.

Çoğu oyunu kasmadan oynayabiliyorum ama testlerde benim aldığımdan daha iyi FPS alıyor bu bilgisayar.

Çoğu oyunu kasmadan oynayabiliyorum ama testlerde benim aldığımdan daha iyi FPS alıyor bu bilgisayar.

Hocam o zaman yazılımsal bir sıkıntı olabilir yani Windows'la ya da yüklü olan programlardan dolayı ya da driverlar vs eğer bunlarla alakası yoksa sorun daha uğraştırıcı olabilir.

Hocam o zaman yazılımsal bir sıkıntı olabilir yani Windows'la ya da yüklü olan programlardan dolayı ya da driverlar vs eğer bunlarla alakası yoksa sorun daha uğraştırıcı olabilir.

Windows'umun tam lisansı yok hocam. Bir de driverları tam yaptım diye düşünüyorum. Kontrol edebileceğim bir program var mıdır? Bilgisayarda biraz fazla oyun var bu etkiler mi?

Windows'umun tam lisansı yok hocam. Bir de driverları tam yaptım diye düşünüyorum. Kontrol edebileceğim bir program var mıdır? Bilgisayarda biraz fazla oyun var bu etkiler mi?

Eğer diskiniz aşırı doluysa bir problem oluşturabilir. Driverları kontrol edebileceğim bir program var mı diye soruyorsanız eğer ben aradığımda bulamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…