Nitro 5 AN515-58 alınır mı?

Bütçe
23000
Eğer diskiniz aşırı doluysa bir problem oluşturabilir. Driverları kontrol edebileceğim bir program var mı diye soruyorsanız eğer ben aradığımda bulamamıştım.

512 GB'lık bir ana SSD'im var sizce ne kadarı boş olmalı ideal olarak. Şu an dolu çünkü birkaç setup dosyası var ama kurduğumda sileceğim yani 2 güne silerim.

Kasa kalitesi ve soğutması nasıl bilemiyorum ama donanıma baktığım zaman fiyatı çok uygun geldi.

Şahsen bu fiyata düşünmeden alırdım.

512 GB'lık bir ana SSD'im var sizce ne kadarı boş olmalı ideal olarak. Şu an dolu çünkü birkaç setup dosyası var ama kurduğumda sileceğim yani 2 güne silerim.

Hocam net bir şey söyleyemem fakat ben diskimin genelde %10-%15'ini boş bırakıyorum.

Soğutma olarak biraz sesli çalışabilir diye düşünüyorum.

Tercihim yine de Lenovo'dan yana olurdu sanırım ama son karar sizin aynı laptopla ilgili açılan diğer konulara da bakın isterseniz.

Hocam net bir şey söyleyemem fakat ben diskimin genelde %10-%15'ini boş bırakıyorum.

Soğutma olarak biraz sesli çalışabilir diye düşünüyorum.

Setup dosyaları sildiğimde tahmini olarak 512 GB'nin 200-225 GB'si boş olacak.

İçeriğe göre fiyat cok iyi, bu fiyata daha önce görmemiştim. Satıcıya dikkat etmek lazım. Onun dışında alınır neden alınmasın

Önerilen Lenovo LOQ kasa panel soğutma anlamında daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…