Nitro 5 AN515-58 vs. AN515-57

monsino

Centipat
Daha fazla  
Ben oyun laptopu almayı düşünüyorum fakat hangi işlemciyi alacağıma karar veremiyorum. Intel Core i5 12.nesil mi yoksa Intel Core i7 11. nesil mi almalıyım? Oynayacağım oyunlar RDR2, GTA, CS:GO ve God of War gibi oyunlar. Ayrıca bu iki işlemci arasındaki farkı belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AN515-58 yeni kasa daha iyi.

Şimdi bak i5 12 Nesil daha yeni daha güçlü bir işlemci, Alder Lake mimarisiyle çalışıyor hem hızlı hem de çoklu görevlerde iyi iş yapar. i7 11 Nesil de fena değil ama eski, tek çekirdekte iyi ama genel performansta i5 12 Nesil kadar değil.

Kısaca, i5 12 Nesil al kafan rahat olsun.

Hem de satıcı teknorya güvenilir satıcı.

İki işlemci arasındaki fark: birisinin işlemcisi daha yeni ama performansı düşük, digeri daha eski fakat performansı yüksek. Ayrıca ilk bilgisayarda arka planda daha fazla oyunu açık tutabilirsiniz. Aralarındaki en büyük fark bence ilk bilgisayarın işletim sistemini siz kuruyorsunuz, ikincisinde kurulu geliyor.

Hocam attığım laptopa baksanız iyi olur 3050 az gelebilir bazı oyunlarda

bence @Zipik 'in attığı sistemi almalısın hem 13. nesil i5 hemde rtx4050 ekran 144hz 16 ram vs. biraz daha fiyatları incele istersen ama acer en iyi f/p ürünleri sunuyor. tek sıkıntısı ekran parlaklığı konusunda tatmin olmayabilirsin o da zaten laptoplarda normal bence.

Hocam attığım laptopa baksanız iyi olur 3050 az gelebilir bazı oyunlarda
attığın laptop diğerleriyle aynı fiyat ama daha iyisi güvenilir mi çünkü daha iyi olduğu için daha pahalı olmalı diye düşünüyorum

dostum n11'den alıyorsun herhangi bir problem çıkaracağını sanmıyorum. güvenle ilgili bir takıntın varsa direk vatandan mediamarkt'tan vs. bakıp inceleyebilirsin. en azından mağazasını biliyorsun diye kendini rahatta hissedersin. Ama herhangi bir sorunla karşılaştığında zaten kendin ürünü teslim ediyorsun (ben öyle yapmıştım). bende de nitro an515-54 var bir ara bozuldu mediamarkt'a vs gitmedim acer servisini aradım sonra ürünü teknik servise kendim götürdüm.
Ki acerin teknik servisi inan bana hiç iyi değil. acer sadece f/p bir fiyattan satış yapar o kadar. malzemesi dayanıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…