Nitro 5 GTX 1650 sıcaklıkları nasıl olmalıdır?

canaydo

Decapat
Daha fazla  
Bilgisiyarımı zar zor aldık. 2 yıl oldu ama Valorant gibi oyunlarda orta ayarlarda 80+ derece veriyor ve pil ömrüm 2 saat ve pil ömrü bulmadan 71 çıktı. Sıcaklık normal mi ve bu konuda ne yapabilirim? Nitro 5 16 GB RAM 512 GB SSD Intel. Aslında sorum şu: Bilgisiyarımı nasıl daha iyi hale getirebilirim? Uzun uzun yıllar kullanmak için şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Sırasıyla anlatıyorum. Öncelikle "MX4" adı verilen termal macunu 96 liraya satın alıyorsunuz. Daha sonra macun gelince elinize macunu alıp bir bilgisayarcıya gidiyorsunuz. Bilgisayarcının yetkinliğini önceden öğreniyorsunuz. Tavsiyem uzmanına gidiniz... Pahalı aslında ucuzdur unutmayın. Zaten bu işlemi yılda 1 kere yaptırmanız gerekiyor. Çoluk cocuğa vermeyin sakın. Neyse gittiğiniz bilgisayarcıya önünüzde yapmasını istiyorsunuz. Önünüzde açıyor temizliyor. Termal macunu yeniliyor. Daha sonra kapatıp teslim ediyor. Hayırlı uğurlu olsun 60 derecelere düşecektir. Laptopta yük altında 80 derece gayet normaldir. Laptopunuzun altına güzel bir laptop fanı alın. Onun üzerine koyun. Oyun oynarken harici klavye mouse kullanın. Dediklerimi yaparsanız 5-6 yıl kullanırsınız ve kozmetiği zarar görmez. En az zararla satar yenilersiniz.

Ama mx4 ü çakma almayın

Hocam direk garantiye yolla deseydiniz?

2 yıldır laptop bakımı hiç yapılmadı mı? Garantisi yok mu? Eğer hiçbir şey yapılmadıysa 2 yılda bu sıcaklıklar bence normal. Garantiye gönderin eğer varsa yoksa arkadaşın yazdığı adımları yapın. Not ben aynı laptopa süpürgeyle fanlarını çekmiştim bir sürü toz çıkmıştı 5 10 derece düşürmüştü.

laptop temizlendi ama nasıll bilmiyom verdiğimiz kişi termal macun bile sürmemiş bilgisiayarı tam oturtmamış vida unutmuş ama fanları çekildi bu kadar

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…