Stoklarda çok az kalmış/kalmamış ürünler oluyor bunlar. Ederinin çok üstünde fiyat biçiyorlar. Eğer sıfır alacaksanız tercih edilmemeli. Onun dışında 8 GB RAM şu an Windows 10 için sınır.
Stoklarda çok az kalmış/kalmamış ürünler oluyor bunlar. Ederinin çok üstünde fiyat biçiyorlar. Eğer sıfır alacaksanız tercih edilmemeli. Onun dışında 8 GB RAM şu an Windows 10 için sınır.
Sıfır alacağım aslında. 1080 serisi artık yavaş yavaş bitmeye başladığı için özellikle üzerinde 2060 olan bir donanım tercih ettim. Çok ağır oyunları açmasına gerek yok alacağım bilgisayarın yeni nesil oyunlarda(önümüzdeki 2-3 yıl sonrası için diyorum) 800x600 de 20-30 FPS kadar alırsa kadar benim için bir problem yok. Bütçem yukarıda yazılı her türlü öneriye açığım.
O laptop icin bir konu var anakart yanmasi ile ilgili. 2 yil once cikan seriler icin. Ama soyle bir tavsiye vereyim 10-12 bin lira tavsiyen varsa 16 GB RAM olan bir laptop al icini acmakla ugrasma. Asus ROG var gtx 1650tionu oneririm ara da bir 9500 TL oluyor.