Nitro 5 için MX-6 mı PTM7950 mi?

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
Merhaba dostlar. Benim Nitro 5 iyice cozuttu. Alalı 2 ay olmadı ama 7600RPM'de 100 derecede çalışıyor işlemci. Servise göndersem aynı macunu sürecekler falan hiç uğraşmayı düşünmüyorum. Elimde MX-6 var onu sürebilirim yada PTM7950 alıp onu kullanabilirim. Hangisini önerirsiniz? PTM7950 kayda değer bir fark yaratır mı? Aşağıdaki siteden alınır mı?

Kesinlikle PTM7950 tercih edilmeli. MX-6 için açmaya değmez. 2 haftaya yine pump-out olur zaten. Link güvenilir, ben de oradan almıştım zamanında.

Kesinlikle PTM7950 tercih edilmeli. MX-6 için açmaya değmez. 2 haftaya yine pump-out olur zaten. Link güvenilir, ben de oradan almıştım zamanında.
Cihaz 500GB bir de bir disk ekleyeceğim. İkincil disk olarak şöyle bir şey olur mu? Disk ve RAM fiyatları -- derecede olduğu için şuan bunu düşünüyorum. İkincil disk olarak bile düşünülmez mi yoksa daha yüksek kapasite mi bakayım?

@Mustafa.Kaan hocam ek vergi çıkıyor mu aldıktan sonra?

Son düzenleme:
Disk sorusu için yeni konu açmanızı tavsiye ederim hocam,
çok hakim değilim. Ben PTT'ye ek ücret ödemiştim, ödeme çıkıyor evet. Alalı bayağı oldu. Ödeme şekliyle alakalı da olabilir, kargo tercihiyle de ama ben sepete eklerken vergi yoktu. PTT'ye ek ödeme yaptım sadece diye hatırlıyorum. Ürünün ücretine yakın bir meblağ da ödemesi çıkıyor, ayrıca almışken en azından 40x80 almanızı tavsiye ederim ki hata da yapsanız birden fazla tur kullanabilirsiniz rahatlıkla. Artanı da serin ve kuru bir yerde bozulmadan saklarsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…