Nitro 5 için termal macun önerisi

DarkSpy

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Acer Nitro 5 için artık macun zamanı geldi, geçiyor. 1 sene önce Power Boost TG5120 macun sürmüştüm, Vatan'dan 20 gr çok ucuzdu. Şimdi pump-out olmayacak bir model arıyorum. Gc Extreme duydum forumlarda, fakat Amazon'da geliş süresi ay sonu diyor. Web'de video izlerken bile laptop anlık 90 derecelerde. Ne önerirsiniz?

gelid GC extreme
Thermal Grizzly - Aeronaut

MX6 ve MX4'lerde pump out sorunu çok duydum, o yüzden eklemedim. Başka modeller de olabilir tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Acer Nitro 5 için artık macun zamanı geldi, geçiyor. 1 sene önce Power Boost TG5120 macun sürmüştüm, Vatan'dan 20 gr çok ucuzdu. Şimdi pump-out olmayacak bir model arıyorum. Gc Extreme duydum forumlarda, fakat Amazon'da geliş süresi ay sonu diyor. Web'de video izlerken bile laptop anlık 90 derecelerde. Ne önerirsiniz?

gelid GC extreme
Thermal Grizzly - Aeronaut

MX6 ve MX4'lerde pump out sorunu çok duydum, o yüzden eklemedim. Başka modeller de olabilir tabii ki.
Webte video izlerken 90 derece olması normal değil hocam fanlarda vs. sıkıntı olmasın. Izgara temizliğini en son ne zaman yaptınız? Termal macun olarak Cooler Master MasterGel maker var Thermal Grizzy Kryonaut 12 Wlik modelini kullanmıştım memnun kalmıştım bütçeyi biraz arttırabilirseniz Noctua NT-H2 modeller var kullananların çok memnun olduğunu gördüm listeden çıkarmışsın ama mx4 ve mx6 kullanıpts memnun olanlarda gördüm. Tercih size kalmış. İsterseniz sıvı metalle benzer performansı gösteren ptm 7950 de uygulayabilirsiniz detaylarını rehberlerden bulabilirsiniz.

Webte video izlerken 90 derece olması normal değil hocam fanlarda vs. sıkıntı olmasın. Izgara temizliğini en son ne zaman yaptınız? Termal macun olarak Cooler Master MasterGel maker var thermal grizzy Kryonaut 12 W'lik modelini kullanmıştım memnun kalmıştım bütçeyi biraz arttırabilirseniz Noctua NT-H2 modeller var kullananların çok memnun olduğunu gördüm listeden çıkarmışsın ama MX4 ve MX6 kullanıpts memnun olanlarda gördüm. Tercih size kalmış. İsterseniz sıvı metalle benzer performansı gösteren PTM 7950 de uygulayabilirsiniz detaylarını rehberlerden bulabilirsiniz.

PTM'nin gelmesi sıkıntı gibi fan bakımını 1.5 2 sene önce yaptım sıcak hava çıkıyor zaten benim bu değerler anlık 90 gibi hemen ağaşı düşüyor ama çizgili grafik şeklinde kısaca macun hem kötü model hem de performansı sıkıntılı. MX4 ve MX6'da pump out sorunu çok okudum bu sorunu en az olan gelid gc Extreme diye duydum ama onun da gelmesi Amazon'da ay sonu gözüküyor aeronaut Türkiye'den geliyor ve fiyatı yarısı kadar kararsız kaldım biraz.

PTM'nin gelmesi sıkıntı gibi fan bakımını 1.5 2 sene önce yaptım sıcak hava çıkıyor zaten benim bu değerler anlık 90 gibi hemen ağaşı düşüyor ama çizgili grafik şeklinde kısaca macun hem kötü model hem de performansı sıkıntılı. MX4 ve MX6'da pump out sorunu çok okudum bu sorunu en az olan gelid gc Extreme diye duydum ama onun da gelmesi Amazon'da ay sonu gözüküyor aeronaut Türkiye'den geliyor ve fiyatı yarısı kadar kararsız kaldım biraz.

Amazon'dan PTM'de alabilirsin baska macun kullanma.

Hocam cihazından memnun musun? Bir de nasıl 90'lara çıkıyor.

Hocam memnunum cihazdan sıcaklık 2 sene önce yaptığım macun yüzünden böyle vatandan almıştım 20grlık kötü bir macun. İyi bir macun kullanmış olsam ve senelik bakım yapmış olsam hiç sıkıntı yok bu arada anlık 90 görüyor ama oyunlarda da sorun olmuyor yani drop vs tabii ki temiz hali çok daha iyi ve en az 1 sene 80 85 dereceleri geçmiyordu. Ayrıca ben 1650 ile sadece oyun değil CUDA C++ geliştirmek için de kullandım aradan 4-5 yıl geçmesine rağmen memnunum.

Güncelleme: Amazon'dan hızlı geleceği için tg aeronaut söyledim sonuçlar için yeni konu açabilirm duruma göre.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı