Nitro 5 teknik servisten geldi fakat sorun devam ediyor

xemreyz

Decapat
Daha fazla  
25 Kasım'da aldığım ve geçen hafta kurulum yapıp denediğim bilgisayarda durduk yere ekran donuyordu ve her oyuna girdiğimde beni oyundan atıp mavi ekran veriyordu. Teknik servise verdim ve geri geldi fakat sorun devam ediyor. Değişim yapmak istiyorum ne yapmalıyım? Vatan'dan almıştım. Modelin tam adı AN515-58-79yk

Teknik servisler salak olur benim GPU çipi bozulmuştu (Eski laptop) Adamlar oyun açıp ısıtıp denemek yerine Benchmark açıyor tamamlanmadan kapatıp yolluyor, SSD değişimi falan yapıyor tavsiyem işini bilen bilgisayarcıya götürmeniz (Mahalle hariç kurumsal seviyesinde iyi yerlere)

dediğiniz gibi benchmark yapıp yollamış adamlar, ekran kartını bile düzgün yazamayıp "ekran garti" yazan adamlardan bahsediyorum. Pazartesi teknik servise yollamayı düşünüyorum belki yaparlar diye.

dediğiniz gibi benchmark yapıp yollamış adamlar, ekran kartını bile düzgün yazamayıp "ekran garti" yazan adamlardan bahsediyorum. Pazartesi teknik servise yollamayı düşünüyorum belki yaparlar diye.
Ben Teknosadan 1050 li Excalibur aldım GPU bozuldu 16 kere garantiye verdin sonuç alamayınca tüketici haklarına söyleyerek dava açıldı 1 sene sonra iade edildi fakat 1 sene sonra 6K iade edildi ki 1 sene sonra o cihaz 6K değil 10K dı zarar etmiştim. Şimdi MediaMarktdan excalibur aldım 2 seneyi aştı sorunsuz memnunum. Umarım anlatabilmişimdir tavsiyem İade-değişim istemen en son çare dava açmandır. Eğer 1 sene beklemem zarar/Kâr olacak diyorsan dediğim gibi iyi bi tamirciye verin.

tamirciye vermek daha mantıklı dediğiniz gibi. Değişim yapmamak için 40 takla atacaklar gibi hissediyorum.

tamirciye vermek daha mantıklı dediğiniz gibi. Değişim yapmamak için 40 takla atacaklar gibi hissediyorum.
ACER ama o bence değişim ihtimalini bi elden geçir Global marka, benim ki Casper ne kadar büyük marka olsa da bir değişimi çok görüp uğraştırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…