Nitro 5 vs Ideapad Gaming 3 vs Omen 15

Bütçe
20000

irfan2939

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar.
Şu an yaklaşık 1 hafta önce aldığım Monster Abra A5 3050 Ti 4 GB, i5 11400h, 16 GB RAM. 17bin lira var.
Ölü piksel çıktığı için yarın iade edeceğim. Diyelim ki iade kabul ettiler bütçeyi 20 bine çıkardım. Aklımda;ACER Nitro 5 An517-41 Amd Ryzen 7 5800h 16 Gb 1 Tb Ssd Rtx 3060 144 Hz 17.3 Fhd Freedos Nh.qarey.006 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL oturttum ancak Monster laptopu acele ile aldığım için aklıma koyduğum laptopu biraz incelemek istedim ve forumda falan inceledim fan sesi dışında kötü bir yoruma rastlamadım. Soğutması falan korkutuyordu diğer modeller ile kıyasladığımda, oyun testlerini izlediğimde soğutmasının iyi olduğunu anladım ve Monster'i iade ettikten sonra onu alacaktım fakat YouTube'a yazdım ve şöyle bir video gözüme çarptı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlerken zaten aklımda 32 GB RAM'e yükseltme fikri vardı o yüzden rahat izliyordum. Sonra bir laptop gözüme çarptı;
Özellikleri iyi ama soğutmasında sıkıntı olabileceğini düşündüm. Çünkü alt taraf da ki ızgara azdı ardından tekrar aynı adamın videosuna denk geldim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Acer Nitro 5'i bayağı gömdü. Yok plastiği öyle yok ekran kalitesi düşük, yok sesi az yok boş plastik. Bayağı bir gözümden düştü ve HP Omen 15'e yöneldim.
Bu 3 modelden hangisini alayım?

1 TB SSD yapacağım sonra.

HP Omen 3 yurt dışından gelecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…