Nitro+ 6700 XT için 2K Warzone oynarken 86 derece normal midir?

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki gibi bilgi almak amaçlı soruyorum, 2K High ayarlarda oynarken sıcaklık 80-86C arasında gidip geliyor, oyunu kapattığım an 1-2 saniyede 45-46 seviyesine geriliyor. Manuel fan ayarı yapmaya gerek var mıdır? Her şey varsayılan ayarlarda iken bu halde, herhangi bir OC, UV yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PowerColor Red Devil ile ortalama 65-70 arası sıcaklıklarla oynuyorum, ancak kasa, oda sıcaklığı vs bu değerler değişebilir tabi. Sizin aldığınız sıcaklıklar da çok yüksek değil bence ancak isterseniz UV yaparak sıcaklıkları azaltabilirsiniz.

Sıcaklıklar kart için sorun yaratmıyorsa benim bir takıntım yok açıkcası.
Aynı karta sahibiz 65 dereceden yukarısını henüz görmedim. Kasanızın hava akışı çok kötü sanırım manuel fan ayarı yapabilirsiniz.
Dediğiniz gibi kasanın hava akışı pek iyi değil, zaten kasam mATX, kenarından biraz kırpmak zorunda kaldım kartı oturtmak için sığmıyordu :D

Ben PowerColor Red Devil ile ortalama 65-70 arası sıcaklıklarla oynuyorum, ancak kasa, oda sıcaklığı vs bu değerler değişebilir tabi. Sizin aldığınız sıcaklıklar da çok yüksek değil bence ancak isterseniz UV yaparak sıcaklıkları azaltabilirsiniz.
Sıcaklıklar problem teşkil etmiyorsa benim bir takıntım yok açıkcası. İndirimden Red Devil alacaktım ama taksitte sorun yaşadığım için bu kartı aldım, takalı daha 1 saat ancak oldu ilk denemeyi Warzone ile yaptım. Oyun oynayabilmek ne kadar güzelmiş :)

Hava akışı kötüyse kasanın yan kapağı açabilirsin.
Evde gelen giden çoluk çocuk çok oluyor, o yüzden kapağı kapalı tutmak kartı korumak adına şuan daha mantıklı geliyor. İlerleyen dönemde kasaya 2 adet daha fan eklemesi yapabilirim hava akışı için üst kısımda müsait bölüm var. Yeterli olur sanırım.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı