Nitro Basic alınır mı?

Noria

Decapat
Daha fazla  
Ben bu sıralar Discord da işlerim olduğu için fazla takılıyorum. Bu yüzden bir Nitro almak istiyorum fakat malum fiyatlar yüzünden normal Nitro'yu alamıyorum. Bunun yanında 26 TL fiyatla Nitro Basic var fakat alınır mı? Alınmaz mı bilmiyorum. Hareketli profil afiş gibi şeyler yapılıyor mu ve de mobil üzerinde de fiyatlar güncellendi mi? Ona göre oradan alırım.

Ben bu sıralar Discord da işlerim olduğu için fazla takılıyorum. Bu yüzden bir Nitro almak istiyorum fakat malum fiyatlar yüzünden normal Nitro'yu alamıyorum. Bunun yanında 26 TL fiyatla Nitro Basic var fakat alınır mı? Alınmaz mı bilmiyorum. Hareketli profil afiş gibi şeyler yapılıyor mu ve de mobil üzerinde de fiyatlar güncellendi mi? Ona göre oradan alırım.

3 aylık Nitro kodu satılıyor İtemsatış gibi yerlerde. Kullanan çok arkadaşım oldu. Ondan almanızı öneririm.
Hesapta Nitro kullanılmamış olması şart.

Dosya limiti disinda isiniz yoksa Nitro'ya para verilmez. Heleki Basic'e hiç verilmez.

Dosya limiti disinda isiniz yoksa Nitro'ya para verilmez. Heleki Basic'e hiç verilmez.

Ayrica oyle cafcafli profil isleri de Basic de yok.

Dosya limiti dışında birçok şey ekliyor Nitro, sadece emojiler ya da her sunucuda farklı profil için bile verilir. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum gayet yararlı oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı