Nitro+ RX 480 alınır mı?

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
Sistemimi güncelliyorum. Ekran kartı için belli bir bütçem yok ama işlemcim için RX 580 üstü darboğaz yapacağı için RX 580'lere bakıyordum. Yaşadığım yerde 1600'e Sapphire RX 480 8 GB buldum. RX 580 ile aralarında çok fark yok diye almak istiyorum ama sürücü sorunlarıyla falan uğraşırım diye de korkmuyor değilim. Sapphire Nitro modelini kullanan biri deneyimlerini yazarsa mutlu olurum.

Kalitesiz bir güç kaynağı kullandığım için değiştirmem gerekiyordu. Zalman ZM500-LE II 500W PSU sipariş ettim. Zalman'ın kasalarının iyi olduğunu biliyorum ama umarım PSU'ları da iyidir.

RX 580 bulsanız da almayın. Çok sorunlu bir seri RX 480 de iyidir alınabilir sorun çıkartmaz,olursa sürücü değiştirirsiniz çözülür. Fiyatı da çok uygun bence hemen alın o fiyata daha iyisi bulunmaz.

RX 580 bulsanız da almayın. Çok sorunlu bir seri RX 480 de iyidir alınabilir sorun çıksrtmaz olursa sürücü değiştirirsiniz çözülür. Fiyatı da çok uygun bence hemen alın o fiyata daha iyisi bulunmaz.

Siparişini verdim iki gün önce. Umarım sorun yaşamadan kullanırım. Bayram bitsede kargolar hala kapalı bu sebepten pazartesi anca kargoya verilir. Elime ulaşınca yine yazarım.

Siparişini verdim iki gün önce. Umarım sorun yaşamadan kullanırım. Bayram bitsede kargolar hala kapalı bu sebepten pazartesi anca kargoya verilir. Elime ulaşınca yine yazarım.

Hayırlı olsun hocam. Kartla ilgili sorun yaşadığınızda beni etiketleyebilirsiniz, anladığım kadar yardımcı olmaya çalışırım. 😊

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı