Nitro+ RX 580 veya RX 480 2500 TL'ye alınır mı?

aardaa

Hectopat
Yer
İstanbul
2500 TL'ye ikinci el Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB veya RX Sapphire Nitro+ RX 480 4 GB alınır mı? RX kartlarınısatan kişiler kartın sorunsuz olduğunu söylüyorlar. Garantisi bitmiş, termal macunu yeni değiştirildiğini söylüyor. Alırsam GET üzerinden alacağım zaten. İki kartın satıcısı farklı. Fiyatlar daha düşer mi? Beklenir mi sizce, yoksa alınır mı?

Not: Biraz daha araştırdım GTX 970 4 GB, GTX 1650 ve GTX 1060 3GB buldum.gtx 1650 Sıfır diğerleri ikinci el.

Rx 470 - 480 - 570 - 580 gibi kartların yarısı mining için kullanılmış oluyor. Ev kullanıcısı olduğundan eminsen ve ilk sahibiyse alınır ama değilse nvidia serisi bir kart alman daha iyi olur.

RX 470 - 480 - 570 - 580 gibi kartların yarısı mining için kullanılmış oluyor. Ev kullanıcısı olduğundan eminsen ve ilk sahibiyse alınır ama değilse NVIDIA serisi bir kart alman daha iyi olur.

Hocam 4 GB kartlarda mining oluyor mu? Olmuyor diye biliyordum ondan mining sorununu fazla kafaya takmamıştım.

Hocam 4 GB kartlarda mining oluyor mu? Olmuyor diye biliyordum ondan mining sorununu fazla kafaya takmamıştım.
En çok o kartlarda oluyor zaten. 4GB ve üstü. Amd rx serisi zamanında ucuz olduğu için miningciler tarafından sömürüldü. O yüzden 2.el piyasasında amd kart alırken dikkat edilmeli.

En çok o kartlarda oluyor zaten. 4 GB ve üstü. AMD RX serisi zamanında ucuz olduğu için miningciler tarafından sömürüldü. O yüzden 2.el piyasasında AMD kart alırken dikkat edilmeli.

Normalde sıfır almak istiyordum ama sıfır 3000TL'ye bulduğum kartlar 1050 Ti, 1650 RX 560 4 GB falan. Sahibindendeki kartlarda hep aynı RX 570, 580, 470, 480 4 GB modelleri ve GTX 1060,1050 Ti, 1650 falan ve neredeyse çoğunun garantisi bitmiş.

2017-2018 dönemindeki mining furyasında 4 GB kartlar da sık kullanıldı. Şahsen fiyatı uygun olduktan sonra mining yapılmış kartı alır kullanırım performansında bir değişme olmuyor. Yalnızca termal macun değişmek gerekebilir. O fiyata sıfır 1050 Ti almaktansa böylesi daha iyi.

2017-2018 dönemindeki mining furyasında 4 GB kartlar da sık kullanıldı. Şahsen fiyatı uygun olduktan sonra mining yapılmış kartı alır kullanırım performansında bir değişme olmuyor. Yalnızca termal macun değişmek gerekebilir. O fiyata sıfır 1050 Ti almaktansa böylesi daha iyi.

Mining için kullanılan kartların oyun performansında pek bir değişiklik olmuyormuş sanırım onu biraz araştırdım mining yapmanın kötü yanı nedir ki o zaman? Garanti dışı olması dışında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı