Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 AN515-45 Windows 10 Home yükli idi. İçinde kuruluydu sense uygulaması. Bende Windows 10 Pro yükledim. Laptop sitesinde Windows 10 göre indirdim. Ama yükleme tıkladığımda bu uygulama desteklenmiyor diyor. Bir türlü yapamadım. Yardımcı olabilirseniz sevirim.
Plugs'a tıkla oradaki bütün dosyaları seçip yeniden adlandıra tıkla. Sonra Nitro AN515-45 yaz sonra Setup'ı açmayı dene ben Aspire 7 laptopuma böyle kurmuştum.
Plugs'a tıkla oradaki bütün dosyaları seçip yeniden adlandıra tıkla. Sonra Nitro AN515-45 yaz sonra Setup'ı açmayı dene ben Aspire 7 laptopuma böyle kurmuştum.
Kral ben sana olayı söyleyeyim Acer Care Center indir ve kur sonra uygulamasını açtığında Sistemim yazar oraya tıkla orada pc ismi benim ''AN515-43'' olarak geçiyordu. Buna dikkat et orada pc ismi ne görünüyorsa onu giricen Plugs klasörünün içindeki kendi pc isminin yazdığı klasörün adını Acer Care Centerdaki sistemim kısmındaki pc ismi ne görünüyorsa aynısını yap sonra normal setup ı çalıştır muhtemelen olacaktır.