Ö ömerRS Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Şu an Nitro+ bulunmuyor ve bulunacağı zaman da 45k üstü olur gibi düşünüyorum. O yüzden 36k'ya Sapphire XT almayı planlıyorum. Seni son darlamam bu . Ne dersin Nitro+ yoksa Sapphire XT mi?
Şu an Nitro+ bulunmuyor ve bulunacağı zaman da 45k üstü olur gibi düşünüyorum. O yüzden 36k'ya Sapphire XT almayı planlıyorum. Seni son darlamam bu . Ne dersin Nitro+ yoksa Sapphire XT mi?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 3 Nisan 2025 #2 Sapphire bir marka. Pulse, nitro, nitro+ ise modelleri.
Furryassassin Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 36 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 nitro+> pure > pulse Kalite sıralaması İmkan varsa nitro+ alınmalı buz gibi çalışıyor ve aşırı sessiz.
nitro+> pure > pulse Kalite sıralaması İmkan varsa nitro+ alınmalı buz gibi çalışıyor ve aşırı sessiz.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 3 Nisan 2025 #4 Almak istediğiniz kart 9000 serisi ise fark yok pek, Pure ve Pulse zaten aynı kartlar ve soğutma anlamında Nitroya nazaran pek bir fark yok.
Almak istediğiniz kart 9000 serisi ise fark yok pek, Pure ve Pulse zaten aynı kartlar ve soğutma anlamında Nitroya nazaran pek bir fark yok.