Nitro'lu RC araba toplama

Yiğitç54

Centipat
Baişlangıç seviyesi bir Nitro'lu RC araba toplamak istiyorum ancak bunun hakında pek bilgim yok. Ürün de bulamıyorum. Nitro'lu RC araba için hangi malzemeleri kullanmam gerek hangi parçaları almam gerek bilmiyorum. Başlangıç seviyesi için parça önerileriniz nelerdir? Motor, kumanda vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir redüktörlü motor, L298N motor sürücü, Arduino Bluetooth 4.0 Seri Modül - HM-10 Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®, Arduino Pro Mini 328 5V 16MHz
Ve diğer gereken ıvır zıvırlar. Kod yazma bilgin varsa herhangi bir Bluetooth kumanda ile kendi Bluetooth'unu eşleştirebilirsin.
Nitro olarak bunu bulabildim HPI, HPI Crankcase Nitro Star T-15/Black,. Yapım aşamasında ve kodlarda yardımcı olabilirim.
Arduino Nano Klon USB Chip CH340 + USB Kablo Arduino Pro mini yerine Arduino Nano Klon USB Chip CH340 + USB Kablo bunu kullanabilirsiniz kullanımı daha rahat ve kolaydır daha fazla arşiv bulabilirsiniz.
US $1.0 9% OFF|Elektronik Bileşenleri ve Malzemeleri'ten Entegre Devreler'de Nano Mini USB ile bootloader için uyumlu Arduino Nano 3.0 denetleyici CH340 USB sürücü 16Mhz Nano v3.0 ATMEGA328P AliExpress'da burada daha ucuz. Klon Arduino kullanmanızı öneririm orijinaller çok pahalı oluyor klon Arduino (uno, nano, Mega) kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala almadıysan yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…