Wiexor Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 107 4 Kasım 2022 #1 Hesap devre dışı bırakıldı ama Nitro'su hala duruyor. Kartı iptal ettim, kimliğimin üzerine para yatırma vb. sorunlarla karşılaşır mıyım?
Hesap devre dışı bırakıldı ama Nitro'su hala duruyor. Kartı iptal ettim, kimliğimin üzerine para yatırma vb. sorunlarla karşılaşır mıyım?
Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 4 Kasım 2022 #2 Sanmam ama işini garantiye almak istersen hesaba girip aboneliği iptal edebilirsin. Wiexor dedi: Hesap devre dışı bırakıldı ama Nitro'su hala duruyor. Kartı iptal ettim, kimliğimin üzerine para yatırma vb. sorunlarla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Vxnic dedi: Sanmam ama işini garantiye almak istersen hesaba girip aboneliği iptal edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi aklıma geldi para yok ile aynı mantık sanırım çekmez diye biliyorum sorun yok
Sanmam ama işini garantiye almak istersen hesaba girip aboneliği iptal edebilirsin. Wiexor dedi: Hesap devre dışı bırakıldı ama Nitro'su hala duruyor. Kartı iptal ettim, kimliğimin üzerine para yatırma vb. sorunlarla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Vxnic dedi: Sanmam ama işini garantiye almak istersen hesaba girip aboneliği iptal edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi aklıma geldi para yok ile aynı mantık sanırım çekmez diye biliyorum sorun yok