Nix OS deneyimim

Makaleler
7
Daha fazla  
Görsel koyamadığım için üzgünüm. Ağırlıklı olarak KDE ve Gnome kullanıyor. Kurulumu Arch gibi biraz, Calamares kullanmıyor. Kurulumdan sonrasında ise tecrübe isteyen bir dağıtım. Yeni Linux kullananlara önermem ama değişik bir deneyim isteyenlere öneririm. Benim için farklı bir deneyim oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok uzun olmuş gibi Deneyim konusu deyince böyle dağıtımı tanıtıp neler hissettiğinizi vs. anlatmanızı beklerdim.

NixOS'un en büyük ayrıcalığı kendi paket yöneticisi nix idi. Ve bazı sunucu araçları falan vardı. Kısacası günlük kullanım için pek uygun değil bildiğim kadarıyla.

Ulan KDE her şeye destek sunuyorsun da, neden cillop gibi FreeBSD'de sorun çıkarıyorsun? Senin yüzünden GNOME'un, Xfce'nin elinde kalmış durumdayım. Beni duyuyorsanız şu FreeBSD için de bir el atın lütfen!

Ulan KDE her şeye destek sunuyorsun da, neden cillop gibi FreeBSD'de sorun çıkarıyorsun? Senin yüzünden GNOME'un, Xfce'nin elinde kalmış durumdayım. Beni duyuyorsanız şu FreeBSD için de bir el atın lütfen!
Bir ben KDE sevmiyorum galiba. Her yerden ayar fışkırıyor. Masaüstüne sağ tık yapınca bile 30 ayar var @gen2 hocamın şu sözleri tam beni ifade ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…