Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 Al KlavyeDelisi dedi: Sence alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam vallahi 20 liraya aldım hoş
Al KlavyeDelisi dedi: Sence alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam vallahi 20 liraya aldım hoş
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #12 KlavyeDelisi dedi: Bu aralar çok görüyorum bu mouse padleri. Fiyatı da 25 TL falan. Niye bu kadar çok var bunlardan ve nasıl üretilebiliyorlar? Genişletmek için tıkla... Bende var şuan kalitesiz ama boyu falan iyi yırtılsa falanda değiştirsem diye düşünüyorum.
KlavyeDelisi dedi: Bu aralar çok görüyorum bu mouse padleri. Fiyatı da 25 TL falan. Niye bu kadar çok var bunlardan ve nasıl üretilebiliyorlar? Genişletmek için tıkla... Bende var şuan kalitesiz ama boyu falan iyi yırtılsa falanda değiştirsem diye düşünüyorum.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Mayıs 2021 #13 Genelde çocukların vs. ilk öğrendiği kaliteli oyuncu ekipmanı markası Razer oluyor, popüler de bir marka zaten. Bu yüzden çok fazla çakması var bence.
Genelde çocukların vs. ilk öğrendiği kaliteli oyuncu ekipmanı markası Razer oluyor, popüler de bir marka zaten. Bu yüzden çok fazla çakması var bence.
KlavyeDelisi Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #14 436523 dedi: Genelde çocukların vs. ilk öğrendiği kaliteli oyuncu ekipmanı markası Razer oluyor, popüler de bir marka zaten. Bu yüzden çok fazla çakması var bence. Genişletmek için tıkla... Evet. Halbuki gidip bir Razer klavyeye 2000 TL vermek yerine gidip Custom klavye yaparsın enesgirgin5151 dedi: Bende var şu an kalitesiz ama boyu falan iyi yırtılsa falanda değiştirsem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafındaki şey köpek mi? Son düzenleme: 24 Mayıs 2021
436523 dedi: Genelde çocukların vs. ilk öğrendiği kaliteli oyuncu ekipmanı markası Razer oluyor, popüler de bir marka zaten. Bu yüzden çok fazla çakması var bence. Genişletmek için tıkla... Evet. Halbuki gidip bir Razer klavyeye 2000 TL vermek yerine gidip Custom klavye yaparsın enesgirgin5151 dedi: Bende var şu an kalitesiz ama boyu falan iyi yırtılsa falanda değiştirsem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafındaki şey köpek mi?