K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #21 NK zaten küçük bir motor çok rahatsız bir sürüş olur.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #22 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Bir de babam 140 kilogram nasıl sürecek onu da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam binerseniz motorun yerlere sürüneceğini düşünüyorum
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Bir de babam 140 kilogram nasıl sürecek onu da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam binerseniz motorun yerlere sürüneceğini düşünüyorum
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 22 Haziran 2024 #23 bdxmrz dedi: Hocam binerseniz motorun yerlere sürüneceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aldı 2 saat sonra adamı arayıp geri verdi motoru şimdi üstüne para ekleyip BMW'den bir araba alacak.
bdxmrz dedi: Hocam binerseniz motorun yerlere sürüneceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aldı 2 saat sonra adamı arayıp geri verdi motoru şimdi üstüne para ekleyip BMW'den bir araba alacak.