Merhaba şu an NK250 kullanıcısıyım. MT25e geçmek istiyorum. Daha önce MT25 kullanmadığım için arasında çok fark var mı, geçmeye değer mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
NK250'de çok sorun yaşadımda Duke390'da düşünüyordum ama bütçemi aşıyor 2.el almak pek istemiyorum amacım MT25i alıp uzun süre kullanmak her bindiğimde bir şey çıkacak hissiyle binmekten sıkıldım.
Hocam MT 25. Bir kere adı yeter. Japon malının kalitesi tartışılamaz. Şey gibi, masaya çıkarıp Apple telefon koyma. Adı var, görüntüsü var, gücü var. Ben F/P seven birisiyim. Marka takıntım yok. Daha yüksek cc kullanmayacaksam motor değişmezdim ama.
Hocam mt 25. bir kere adı yeter. Japon malının kalitesi tartışılamaz. Şey gibi, masaya çıkarıp Apple telefon koyma. Adı var, görüntüsü var, gücü var. Ben F/P seven birisiyim. Marka takıntım yok. Daha yüksek CC kullanmayacaksam motor değişmezdim ama.
Haklısınız o motor dopaminini alan birisinin zaten servis kullanması abes kaçar. Mt25 yine alınabilir. Kendinize ortam yaparsınız kız da düşer. Burada bana lütfen boş linç yapmayın, dediklerim doğru. Çin malı motorlar gerçekten sorun ayrıca