NK250'den MT25'e geçmek

RS200'den MT25'e geçtim. 200CC ile 250CC arası fark yok vs gibi düşünür çoğu kişi ama öyle bir şey yok. Çift silindir ayrı bir dünya Çin malı motordan inip japona binmek bile zaten farkı gösterir sana çok net.

2.el alacaksanız MT25'i mekaniğine iyice bakın. Motor masrafı çıkarsa 65-70k masrafı.

NK250'de çok sorun yaşadımda Duke390'da düşünüyordum ama bütçemi aşıyor 2.el almak pek istemiyorum amacım MT25i alıp uzun süre kullanmak her bindiğimde bir şey çıkacak hissiyle binmekten sıkıldım.
Duke 390'da gayet güzel bir seçenek.

Merhaba şu an NK250 kullanıcısıyım. MT25e geçmek istiyorum. Daha önce MT25 kullanmadığım için arasında çok fark var mı, geçmeye değer mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçen ne kadar mesajlarından sıfır alıp uzun süre kullanıcağını yazmışsın daha çok alternatifler bulunabilir alıp 3-4 ay kullanıp satmıcak isen.
Ancak benim görüşüm aynı cc bir motordan aynı cc ye geçmek saçma geliyor tamam arasında hız olarakta beygir olarakta fark var ama baktığında aynı cc (bu benim görüşüm daha kaliteli motora geçmek isteyebilirsin aynı cc olarak sana yetiyorsa sıkıntı yoktur.

Merhaba şu an NK250 kullanıcısıyım. MT25e geçmek istiyorum. Daha önce MT25 kullanmadığım için arasında çok fark var mı, geçmeye değer mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende nk almayı düşünüyorum ne sorunlar cıkardı ya da neye dikkat etmem lazım

Bende nk almayı düşünüyorum ne sorunlar cıkardı ya da neye dikkat etmem lazım.

Ben 135bine almıştım şimdi sanırım 200 olmuş az üstüne ekleyip 2.el MT alınır diyorsan ben nk alacağım on numara motor öyle çok başımı ağrıtmadı ufak tefek agrıza verıyordu ilk aldığımda benım yaşadığım yerdeki servis ağı iyi ilgileniyorlar hallediyorlar hemen parça falan da beklemedim çok garantiden yeni değişti daha ekranım 5gün falan bekledim bence alınır ama dediğim gibi 2. el daha mantıklı.

Ben 135bine almıştım şimdi sanırım 200 olmuş az üstüne ekleyip 2.el MT alınır diyorsan ben nk alacağım on numara motor öyle çok başımı ağrıtmadı ufak tefek agrıza verıyordu ilk aldığımda benım yaşadığım yerdeki servis ağı iyi ilgileniyorlar hallediyorlar hemen parça falan da beklemedim çok garantiden yeni değişti daha ekranım 5gün falan bekledim bence alınır ama dediğim gibi 2. el daha mantıklı.
bulunduğum bölgeye yakın 125 bine var 0 gayet mantıklı geliyor tek düşüncem calınma ve geri satımı

@Genarr 125 bine sıfır satan yere yakınsanız almak mantıklı. Satarken de muhtemelen uzun süre bekletmez hızlı satabilirsiniz.

İkinci el gerçekten temiz ve iyi kullanılmış bulmadığınız sürece NK almanızı önermem. Düzgün kullanılmadıysa başınızı ağrıtabilir. Kronik sorunlarından her yerde bahsediliyor. En bilineni motor ıslandığında hararet göstergesinin çalışmaması ve fanın sürekli çalışması. Bu durumu neredeyse tüm 2024 model NK kullananlar yaşamıştır. Ben de yaşadım. Servise gidip durumu anlattığınızda yazılım güncelliyorlar ve bu sorun ortadan kalkıyor. Ben düzgün kullanıp da büyük sorun yaşayan görmedim. Ortamlarda Honda, Yamaha vb kaliteli motor kullananlar genelde aşağılamaya çalışıyor. Bu tarz durumlarda sinirlenecekseniz hiç almayın😂

@Sould MT25 aldınız mı? Benim de ara sıra aklım MT25'e kayıyor ama çok büyük bir fark hissetmeyeceğimi biliyorum. Arkadaşımın MT25'ini sürdüm. Çok büyük farklar hissetmedim. Elbette fark var ama çok fark yok bence. En azından motorumu satıp üstüne 100 bin lira daha ekleyip alacağım bir fark hissetmedim. Şahsi fikrim, bariz güç ve kalite farkı olmayacaksa motor değiştirmemek daha mantıklı. Son hız giderken bir MT25'in beni geçmesi ödediğim parayı düşününce beni üzmüyor.

@Genarr 125 bine sıfır satan yere yakınsanız almak mantıklı. Satarken de muhtemelen uzun süre bekletmez hızlı satabilirsiniz.

İkinci el gerçekten temiz ve iyi kullanılmış bulmadığınız sürece nk almanızı önermem. Düzgün kullanılmadıysa başınızı ağrıtabilir. Kronik sorunlarından her yerde bahsediliyor. En bilineni motor ıslandığında hararet göstergesinin çalışmaması ve fanın sürekli çalışması. Bu durumu neredeyse tüm 2024 model nk kullananlar yaşamıştır. Ben de yaşadım. Servise gidip durumu anlattığınızda yazılım güncelliyorlar ve bu sorun ortadan kalkıyor. Ben düzgün kullanıp da büyük sorun yaşayan görmedim. Ortamlarda Honda, Yamaha vb kaliteli motor kullananlar genelde aşağılamaya çalışıyor. Bu tarz durumlarda sinirlenecekseniz hiç almayın😂

@Sould MT25 aldınız mı? Benim de ara sıra aklım MT25'e kayıyor ama çok büyük bir fark hissetmeyeceğimi biliyorum. Arkadaşımın MT25'ini sürdüm. Çok büyük farklar hissetmedim. Elbette fark var ama çok fark yok bence. En azından motorumu satıp üstüne 100 bin lira daha ekleyip alacağım bir fark hissetmedim. Şahsi fikrim, bariz güç ve kalite farkı olmayacaksa motor değiştirmemek daha mantıklı. Son hız giderken bir MT25'in beni geçmesi ödediğim parayı düşününce beni üzmüyor.

Hayır vazgeçtim MT25ten bana da mantıksız geldi NK450ye karar verdim nasip olursa 2 ay içinde alacağım ondanda MT07 düşünüyorum.

Bulunduğum bölgeye yakın 125 bine var 0 gayet mantıklı geliyor tek düşüncem calınma ve geri satımı.

Bayağı iyiymiş fiyat bence alınır ben 115e sattım çok zarar etmedim 10bin kmydi hiç düşünmeden yapış.

Hayır vazgeçtim MT25ten bana da mantıksız geldi NK450ye karar verdim nasip olursa 2 ay içinde alacağım ondanda MT07 düşünüyorum.

Bayağı iyiymiş fiyat bence alınır ben 115e sattım çok zarar etmedim 10bin kmydi hiç düşünmeden yapış.
CF moto teknik servisinde çalışıyorum 450nk güzel yakışıklı hızlı a2 sınıfının belki en hızlı nakedi velakin asla önermem ufak bir kaza yapsanız bile motorun parçaları çok pahalı fabrika da bile yok parçası geçen gün 450sr kafadan kaza yapmış ufak bir kazası var 120 bin hasar çıktı 450nk gibi bir motor daha parçaları çıkmadı yedek parça olarak fabrikadan direk getiriyoruz ben sizin yerinizde olsam 450nk alacağıma mt25 2023 model temiz bir motor bulup tecrübe ettikten sonra 07 takas üste de nakit verirdim.

CFMOTO teknik servisinde çalışıyorum 450nk güzel yakışıklı hızlı A2 sınıfının belki en hızlı nakedi velakin asla önermem ufak bir kaza yapsanız bile motorun parçaları çok pahalı fabrika da bile yok parçası geçen gün 450sr kafadan kaza yapmış ufak bir kazası var 120 bin hasar çıktı 450nk gibi bir motor daha parçaları çıkmadı yedek parça olarak fabrikadan direk getiriyoruz ben sizin yerinizde olsam 450nk alacağıma MT25 2023 model temiz bir motor bulup tecrübe ettikten sonra 07 takas üste de nakit verirdim.

Hocam NK250 kullanıyorum zaten MT25'te sürdüm çok bir farkını göremedim tabii Japon ayrı bir kalitesi var o fark ediliyor ben NK450 alınca en fazla 1sene kullanacağım sonra 07 geçmeyi düşünüyorum hem torklu hızlı bir motor tecrübe etmiş olurum diye düşüyorum 07ye geçmeden önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı