@Genarr 125 bine sıfır satan yere yakınsanız almak mantıklı. Satarken de muhtemelen uzun süre bekletmez hızlı satabilirsiniz.
İkinci el gerçekten temiz ve iyi kullanılmış bulmadığınız sürece nk almanızı önermem. Düzgün kullanılmadıysa başınızı ağrıtabilir. Kronik sorunlarından her yerde bahsediliyor. En bilineni motor ıslandığında hararet göstergesinin çalışmaması ve fanın sürekli çalışması. Bu durumu neredeyse tüm 2024 model nk kullananlar yaşamıştır. Ben de yaşadım. Servise gidip durumu anlattığınızda yazılım güncelliyorlar ve bu sorun ortadan kalkıyor. Ben düzgün kullanıp da büyük sorun yaşayan görmedim. Ortamlarda Honda, Yamaha vb kaliteli motor kullananlar genelde aşağılamaya çalışıyor. Bu tarz durumlarda sinirlenecekseniz hiç almayın
@Sould MT25 aldınız mı? Benim de ara sıra aklım MT25'e kayıyor ama çok büyük bir fark hissetmeyeceğimi biliyorum. Arkadaşımın MT25'ini sürdüm. Çok büyük farklar hissetmedim. Elbette fark var ama çok fark yok bence. En azından motorumu satıp üstüne 100 bin lira daha ekleyip alacağım bir fark hissetmedim. Şahsi fikrim, bariz güç ve kalite farkı olmayacaksa motor değiştirmemek daha mantıklı. Son hız giderken bir MT25'in beni geçmesi ödediğim parayı düşününce beni üzmüyor.