Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 6 Nisan 2021 #31 msn dedi: Şahsen biraz sert ve kaba girdiğinizi düşündüyorum. Saygınız yok mu sorusuna "yok" demek mesela. Genişletmek için tıkla... Saygınız yok mu sorusuna iki cevap verilebilir, evet veya hayır. Ben hayır anlamında yok dedim. Problem nedir bunda? sentiusz dedi: Çözüm olarak ben de seninle arkadaşlığımı kesebilirim mesela. Genişletmek için tıkla... Kesebilirsin. Çevremde kimse No.1 dinlemiyor.
msn dedi: Şahsen biraz sert ve kaba girdiğinizi düşündüyorum. Saygınız yok mu sorusuna "yok" demek mesela. Genişletmek için tıkla... Saygınız yok mu sorusuna iki cevap verilebilir, evet veya hayır. Ben hayır anlamında yok dedim. Problem nedir bunda? sentiusz dedi: Çözüm olarak ben de seninle arkadaşlığımı kesebilirim mesela. Genişletmek için tıkla... Kesebilirsin. Çevremde kimse No.1 dinlemiyor.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #32 Dark Lord of the Sith dedi: No.1 ölsem dinlemem. Atarlı konuşmadım. Soru sordum. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin , sadece tavsiyeydi.
Dark Lord of the Sith dedi: No.1 ölsem dinlemem. Atarlı konuşmadım. Soru sordum. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin , sadece tavsiyeydi.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer İstanbul 6 Nisan 2021 #33 RaYmN dedi: Bana mı dedin? Genişletmek için tıkla... @Dark Lord of the Sith bu arkadaşa demiştim.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #34 Şimdi hayatında sadece Ben Fero dinleyip "No.1 rapçi değil" diyen ergenler gelmesin nolur.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #35 Mert Şahan İLHAN dedi: @Dark Lord of the Sith bu arkadaşa demiştim. Genişletmek için tıkla... Tamam kusura bakma yanlış anladım.
Mert Şahan İLHAN dedi: @Dark Lord of the Sith bu arkadaşa demiştim. Genişletmek için tıkla... Tamam kusura bakma yanlış anladım.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 6 Nisan 2021 #36 msn dedi: Şimdi hayatında sadece Ben Fero dinleyip "No.1 rapçi değil" diyen ergenler gelmesin nolur. Genişletmek için tıkla... Ben Fero rapçi değil trapçidir.
msn dedi: Şimdi hayatında sadece Ben Fero dinleyip "No.1 rapçi değil" diyen ergenler gelmesin nolur. Genişletmek için tıkla... Ben Fero rapçi değil trapçidir.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #37 Mert Şahan İLHAN dedi: Onlar ne dinliyor acaba? No. 1'in kitlesinin yaş ortalaması diğer repcilere göre daha yüksek. Genişletmek için tıkla... (!) Koymayı unutmuşsunuz.
Mert Şahan İLHAN dedi: Onlar ne dinliyor acaba? No. 1'in kitlesinin yaş ortalaması diğer repcilere göre daha yüksek. Genişletmek için tıkla... (!) Koymayı unutmuşsunuz.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #38 Dark Lord of the Sith dedi: Saygınız yok mu sorusuna iki cevap verilebilir, evet veya hayır. Ben hayır anlamında yok dedim. Problem nedir bunda? Kesebilirsin. Çevremde kimse No.1 dinlemiyor. Genişletmek için tıkla... Şu an bir forumdasınız. Yani saygılı olmak zorundasınız. Saygınız yoksa başka yere gidebilirsiniz.
Dark Lord of the Sith dedi: Saygınız yok mu sorusuna iki cevap verilebilir, evet veya hayır. Ben hayır anlamında yok dedim. Problem nedir bunda? Kesebilirsin. Çevremde kimse No.1 dinlemiyor. Genişletmek için tıkla... Şu an bir forumdasınız. Yani saygılı olmak zorundasınız. Saygınız yoksa başka yere gidebilirsiniz.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 6 Nisan 2021 #39 msn dedi: Şu an bir forumdasınız. Yani saygılı olmak zorundasınız. Saygınız yoksa başka yere gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Forumda kime laf etmişim? Arkadaşlarıma saygım yok dedim, bu seni neden ilgilendiriyor? Forumla ne alakası var?
msn dedi: Şu an bir forumdasınız. Yani saygılı olmak zorundasınız. Saygınız yoksa başka yere gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Forumda kime laf etmişim? Arkadaşlarıma saygım yok dedim, bu seni neden ilgilendiriyor? Forumla ne alakası var?
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #40 Dark Lord of the Sith dedi: Ben fero rapçi değil trapçidir. Genişletmek için tıkla... O zaman ais ezhel değil de şu anki ezheli örnek vereyim. Şarkısı Türkçe rap kategorisinde ancak kelimelerin yarısı İngilizce? (benim fikrimce)
Dark Lord of the Sith dedi: Ben fero rapçi değil trapçidir. Genişletmek için tıkla... O zaman ais ezhel değil de şu anki ezheli örnek vereyim. Şarkısı Türkçe rap kategorisinde ancak kelimelerin yarısı İngilizce? (benim fikrimce)